Задна Скорост ?!?!??!
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Задна Скорост ?!?!??!
Колеги при вкарване на задна скорост и бързо ускорение предавката изключва. От каде е може да е проблема ?
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Задна Скорост ?!?!??!
mafiacartel написа:Колеги при вкарване на задна скорост и бързо ускорение предавката изключва. От каде е може да е проблема ?
Колега ти сериозно ли или се шегуваш,сега се пие и празнува.То кат се замисля май и аз 1ва не моа да включа,а камоли задна

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Една от причините е лостовата система, да не влиза задна докрай. По-лошата беля е тая viewtopic.php?f=5&t=674
- mafiacartel

Благодаря за инфото колеги

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Същия проблем и при мен го имаше мин. година.В началото рядко го правеше,после-по често взе да става.Накрая трябваше да държа лоста с ръка,че изключваше и от най-малкото.Докато не падна големия сняг на 8-ми март и от буксуване на пред на зад пред блока,тотално отказа.Закарах я на чичко майстор и като я отвори какво да видим зъбн.колело на задната се беше изронило тотално.Смени ми го с друго и така и така я беше отворил ми смени и синхронизатора на 2-ра,че и тя хъркаше.Така,че не мисля че ще е от лостовата система.Най-добре карай да я видят или направо друга скор. кутия. 

- mafiacartel
. Kakwi pari ti izlezna remonta ? A da i kogato uskoriava na zadna se chuva strashen zvuk na buchene.SANDO 1 написа:Същия проблем и при мен го имаше мин. година.В началото рядко го правеше,после-по често взе да става.Накрая трябваше да държа лоста с ръка,че изключваше и от най-малкото.Докато не падна големия сняг на 8-ми март и от буксуване на пред на зад пред блока,тотално отказа.Закарах я на чичко майстор и като я отвори какво да видим зъбн.колело на задната се беше изронило тотално.Смени ми го с друго и така и така я беше отворил ми смени и синхронизатора на 2-ра,че и тя хъркаше.Така,че не мисля че ще е от лостовата система.Най-добре карай да я видят или направо друга скор. кутия.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Kъм 350 лв с частите.Реших да си оставя моята кутия,щото и знаех дереджето. 

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
При мен на 3-ката ми имах този проблем с изключване на задна скорост САМО, но си карах така, гледах като карам назад да не я настъпвам много, че изключва кофти.След това се получи едно виене в ск. кутия много кофти, може да видите, темата я има някъде тук... и това последва смяна на ск. кутия, намерих си за 150лв(от морга) , говоря за голф 3 90к.с. ADZ, монтирах си я и разликата е огромна, сега брат ми кара колата и е много доволен от скоростите 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”