Задна Скорост ?!?!??!

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Задна Скорост ?!?!??!

Мнениеот mafiacartel » Съб 01 яну 2011 2:57

Колеги при вкарване на задна скорост и бързо ускорение предавката изключва. От каде е може да е проблема ?

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Задна Скорост ?!?!??!

Мнениеот enigma79 » Съб 01 яну 2011 3:08

mafiacartel написа:Колеги при вкарване на задна скорост и бързо ускорение предавката изключва. От каде е може да е проблема ?

Колега ти сериозно ли или се шегуваш,сега се пие и празнува.То кат се замисля май и аз 1ва не моа да включа,а камоли задна mhihi Тва твойто ми прилича на проблеми или проблем при лостовата система,или по скоростната,ама хубаво е да кажеш за какво иде реч,совалка,летяща чиния или баклава,опа кола,грешка на езика mhihi

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 01 яну 2011 11:06

Една от причините е лостовата система, да не влиза задна докрай. По-лошата беля е тая viewtopic.php?f=5&t=674

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Съб 01 яну 2011 11:23

:D ще ме изнерви някой ден и така ще и го набия в задната че с кеф ще си потроша скоростната кутия и ще си купя друга поне дане ме е яд

Благодаря за инфото колеги ;)

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 01 яну 2011 12:23

Същия проблем и при мен го имаше мин. година.В началото рядко го правеше,после-по често взе да става.Накрая трябваше да държа лоста с ръка,че изключваше и от най-малкото.Докато не падна големия сняг на 8-ми март и от буксуване на пред на зад пред блока,тотално отказа.Закарах я на чичко майстор и като я отвори какво да видим зъбн.колело на задната се беше изронило тотално.Смени ми го с друго и така и така я беше отворил ми смени и синхронизатора на 2-ра,че и тя хъркаше.Така,че не мисля че ще е от лостовата система.Най-добре карай да я видят или направо друга скор. кутия. :да:

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Нед 02 яну 2011 8:49

SANDO 1 написа:Същия проблем и при мен го имаше мин. година.В началото рядко го правеше,после-по често взе да става.Накрая трябваше да държа лоста с ръка,че изключваше и от най-малкото.Докато не падна големия сняг на 8-ми март и от буксуване на пред на зад пред блока,тотално отказа.Закарах я на чичко майстор и като я отвори какво да видим зъбн.колело на задната се беше изронило тотално.Смени ми го с друго и така и така я беше отворил ми смени и синхронизатора на 2-ра,че и тя хъркаше.Така,че не мисля че ще е от лостовата система.Най-добре карай да я видят или направо друга скор. кутия. :да:
. Kakwi pari ti izlezna remonta ? A da i kogato uskoriava na zadna se chuva strashen zvuk na buchene.

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Нед 02 яну 2011 11:49

Kъм 350 лв с частите.Реших да си оставя моята кутия,щото и знаех дереджето. :да:

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Нед 02 яну 2011 12:25

При мен на 3-ката ми имах този проблем с изключване на задна скорост САМО, но си карах така, гледах като карам назад да не я настъпвам много, че изключва кофти.След това се получи едно виене в ск. кутия много кофти, може да видите, темата я има някъде тук... и това последва смяна на ск. кутия, намерих си за 150лв(от морга) , говоря за голф 3 90к.с. ADZ, монтирах си я и разликата е огромна, сега брат ми кара колата и е много доволен от скоростите ;)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”