1. Днес докато си карах по скапаните, надупчени като от атомни бомби с поне 50 мегатона заряд, дребни и потайни късъци се слючи нещо отвратително странно - от първа не мог ада включа на втора. Просто отказва да влезе, все едно се опитвам на шеста да вкарам. Същото и с четвърта скорост. А като се опитам на второ или четвърта и не влезе след това в свободно състояние се чувства на самия скоростен лост, че нещо отпреде се върти свободно - все едно някакви зъби... абе странно, не мога да го опиша.
Майка ми каза, че съм минал през някакъв клон..., който аз съм пропуснал.
Странното е че слад малко ръчкане и превкючване на 1 - 3 - 5-а скорост и малко каране на от 1-ва на 2-та скорост, та дасе прибера към вкъщи се оправи изведнъж и скоростите започнаха да си влизат нормално!? Хал хабер си нямам от какво стана? И минах 1.5 километра Без проблем - колрата си върни и няма проблеми със скоростите.
Но за пръв път се слрючи и съм доста шашардисан.
2. Не нам дали имо общо или не със слагането на зумера,
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 4&start=45
Става дума, че мигачите ми отказват да се влючат по време произволно избрано от тях. Същото се отнася и за светлините на внимание. Днес открих зависимостта, че когато е натисната спирачка мигачите не светят, когато се освобози заработват.
Дали може да е от зумера, или от проблем при някой от мигачите, защото двата предни мигача в бронята смених крушките, които не се знае още как светеха и при единия преборих корозията, защото не беше оригиналния предпазител. Но проблема остана...

2 странни проблема
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
разместили са се разни щанги на лостовия механизъм
само идея - един приятел доскоро имаше подобен проблем и го реши знаеш ли как
- смени си тампоните на предните амортисьори - оказало се, че предницата била клекнала и от там идвал проблема с превключването
м/у другото порови се в търсачката - имаше подобна тема скоро

само идея - един приятел доскоро имаше подобен проблем и го реши знаеш ли как

м/у другото порови се в търсачката - имаше подобна тема скоро
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото разбрах вече нямаш проблем със скоростите?
Ако е така тогава най-вероятно като си минал през клона, някое друго клонче се е отчупило и е се заклещило между щангите като по този начин не ти е позволявало да стигнеш позицията на 2-ра скорост. След като е паднало клончето нещата са се оправили.
Ако е така тогава най-вероятно като си минал през клона, някое друго клонче се е отчупило и е се заклещило между щангите като по този начин не ти е позволявало да стигнеш позицията на 2-ра скорост. След като е паднало клончето нещата са се оправили.
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”