врътката на парното на голф3
-
- Автомобил:
- Двигател:
врътката на парното на голф3
здравейте имам следния въпрос, без да искам като спирах вентилатора на парното малко пренасилих врътката, май прескочи не се счупи но като че ли нещо прескочи и сега не мога да я варна мисля че се сещате отпред на арматурното табло колата мие голф3,1.4,бензин.моля ви да помогнете.благ
- stigaawee
- Автомобил:
- Двигател:
Re: врътката на парното на голф3
при мен беше подобно както каза колега разглоби и ще го видиш при мен беше една медна пластина която си беше прескочила нещо като ограничител или нз как да го кажа подигнах я леко и пак се намести .
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
именно тези скобички които държат обвивката на жилото се чупят от пластмасата при мен беше такъв случая,трябваше да се сменя целия механизъм на врътките но със силно лепило става.Малко гениколожка работа 

-
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се много за глупавия въпрос но как да отворя панела с врътките, махат се врътките или циалата пласмаса от пред. благодаря
- Kilara37
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 SR
Маха ссе първо панелчето с отверка след това се развиват болтчетата ,обаче махаш и пепелника и до него имаше болтчета,целия механизъм на парното леко го осуках на ляво или на дясно беше и излезе към мен.Вижда се дали жилатати не са измъкнати от пластинките,дано не са счупени,ако не са внимавай като ги захващаш за местата им и като затваряш пластините пластасата е много крехка там.
Ползвай тъсачката има доста снимки които ще те опътят.
Ползвай тъсачката има доста снимки които ще те опътят.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги днес отворих отпред панела за парното ,имам голф3, и нямаше нищо счупено ,но жилото е много оптегнато на врътката за смяна на топлпото от 1 дo последна степен да не би да е прескочило жилото,понеже отзад на ракохватката е със зъбчато колело.моля помогнетe.благодаря
-
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се много но дакаде стига жилото ,почва от копчето за степените и докъде стига да не би да е нещо вдругиа край
Мога да помогна с малко снимки за да ти стане ясна картинката.Отзад между врътките топлп студено и разпределителя има една метална скоба,като вилица с два рога./вижда се на снимката/ Погледни и там.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”