Golf MK4 Проблем с оригинален касетофон
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf MK4 Проблем с оригинален касетофон
здравейте, вчера ми изгоря крушката за дългите на предния ляв фар и беше супер неудобно за смяна, и се наложи да махна акумолатора за да я сменя, обаче след като го закачих, касетофона изписва едно SAFE на дисплея и не иска да работи. Та вапроса ми е как да го накарам да работи отново :D по принцип ще го сменям така или иначе тези дни (скоро взех голфа) но все пак ме дразни така като няма музика :D благодаря предварително за помоща :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
ми не съм въртял ключа преди да сложа акумолатора, а иначе то крушката не се сменя никак трудно, обаче вътре в фара има едни щипки които я държат и не можех да бракна хубаво за да ги щракна и се наложи да го махам акумолатора, а иначе като слагах плуса малко ме удари ток
сега ще ида да го побазикам да видя какво ще стане 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Беше нещо от рода на /по спомен/ касетофона е угасен от копчето,задържаш пак същото копче за включване докато даваш на контакт-трябва да изписка касетофона и след това с първите четири цифрови бутона /1,2,3,4/ въвеждаш кода като първото натискане ти е нула! След въвеждането на кода пак се натискаше бутона за включване и трябва да тръгне. Само пак да кажа че това е по стари спомени и може нещо да бъркам 

- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Погледни на http://www.erta.ru/magnitol/vw.shtml
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.erta.ru/base/vw/alphacc.shtml това е моя, но не мога да го разбера на 100%, някой може ли да ми го преведе
Примечание
Разъем магнитолы 1. Магнитола "Alpha" самая простая в линейке штатных магнитол VW и не имеет функции управления CD чейнджером.
Ввод кода
1. Включаете магнитолу. На дисплее должно загореться "SAFE".
2. Нажимаете одновременно кнопки "TA" и "TP" и удерживаете нажатыми до тех пор, пока на дисплее не загорятся цифры "1000".
3. Кнопками "1", "2", "3" и "4" вводите код. Кнопка "1" соответствует первой цифре кода, кнопка "2" - второй и т.д. Каждое нажатие на кнопку изменяет цифру кода на 1.
4. Убедившись в том, что введенный код правилен, нажимаете и удерживаете нажатыми кнопки "TA" и "TP".
5. Магнитола переходит в режим работы.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
jamesson написа:http://www.erta.ru/base/vw/alphacc.shtml това е моя, но не мога да го разбера на 100%, някой може ли да ми го преведеПримечание
Разъем магнитолы 1. Магнитола "Alpha" самая простая в линейке штатных магнитол VW и не имеет функции управления CD чейнджером.
Ввод кода
1. Включаете магнитолу. На дисплее должно загореться "SAFE".
2. Нажимаете одновременно кнопки "TA" и "TP" и удерживаете нажатыми до тех пор, пока на дисплее не загорятся цифры "1000".
3. Кнопками "1", "2", "3" и "4" вводите код. Кнопка "1" соответствует первой цифре кода, кнопка "2" - второй и т.д. Каждое нажатие на кнопку изменяет цифру кода на 1.
4. Убедившись в том, что введенный код правилен, нажимаете и удерживаете нажатыми кнопки "TA" и "TP".
5. Магнитола переходит в режим работы.
Натискаш едновременно бутоните ТА и ТР задържайки ги , докато не излезе 1 0 0 0
Със бутони 1 2 3 4 се въвежда кода
бутон 1 е за първата цифра от кода , бутон 2 - втора - и т.н
всяко натискане на бутона променя цифрите от кода със една
Когато сте въвели правилния код - натиснете бутоните ТА и ТР и ги задръжте докато се включи касетофона
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”