проблем с подгряването на задното стъкло?
проблем с подгряването на задното стъкло?
Здравейте, имам провлем с подгряването на задното стъкло - при натискане на бутона (за подгряването) няма никаква индикация за пускането на отоплението. бутона потъва , но не светва в жълто (vw golf 4).Погледнах дали няма проблем с бушона, но на мястото където трябва да е бушона за подгряването на задното стъкло няма нищо(липсва бушон), което е странно защото до преди 2 дни всичко си работеше супер. Ако някой може да ми каже от къде може да е проблема, ще съм изключително признателен.
- moreg
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR
- Контакти:
Re: проблем с подгряването на задното стъкло?
mappto написа:Здравейте, имам провлем с подгряването на задното стъкло - при натискане на бутона (за подгряването) няма никаква индикация за пускането на отоплението. бутона потъва , но не светва в жълто (vw golf 4).Погледнах дали няма проблем с бушона, но на мястото където трябва да е бушона за подгряването на задното стъкло няма нищо(липсва бушон), което е странно защото до преди 2 дни всичко си работеше супер. Ако някой може да ми каже от къде може да е проблема, ще съм изключително признателен.
Еми колега ти сам си си отговорил, сложи бушон и ще тръгне!
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Може би колегата търси втория проблем.
Кой му е свил бушона?
Кой му е свил бушона?

- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Колега ако си сигурен, че бушона на е паднал или някой да го е извадил и до преди 2 дни всичко е работило без бушона - това значи, че инсталацията ти е променяна и едва ли някой от нас ще ти помогне. Трябва си оглеждане или търси "жичкаджия" 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”