надигане на golf
надигане на golf
Скоро си купих голф 3 само дето го взех с гуми 195/60/15 и когато отзад седне някой опират в калниците. Пробвах с гуми 195/50/15 ама пак опира- явно джантите са много издадени. Та ми казаха че мога да надигна цялата кола с подпъхване на някакви гумички, но май щяло да друса повече. Другият вариант е да сменя джантите с 14 ама тези са много яки, въпреки това я ги продам я не, а и нови готини ще ми струват сумати пари. та вапроса ми е толкова много ли друса при това надигане ? Ще се разбие ли по бързо колата така ? Някакви идеи?
- VR666
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: CFFB 2011
К'во ти е окачването? Спортно ор елс?
Ако е спорт, можеш да смениш задните пружини само.
Чети сега
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=2319 
Ако е спорт, можеш да смениш задните пружини само.
Чети сега

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- warrior
- Автомобил:
- Двигател:
понеже и аз искам да надигна голфето, можете ли да ми кажете колко е максимално възможния клиренс.
колко големи подложки мога да сложа под пружините и дали само на задните или и на 4-рите пружини?
дали е добра идеята да сложа 15-ски джанти, и ако да, то с колко максимум размер гуми могат да са (от опита ми с ГТИ-то - 195/65/15, по големи не успях да наблъскам...).
Или да запазя 14ските джанти и да сложа още по-големи гуми? кой ще е тогава възможния размер?
мога ли да сменя пружините с някакви от друг автомобил, които да са по-високи и дали е добра идея?
Ясно ми е че ще намаля стабилността на колата, но тя и сега не я карам с повече от 120-130.
идеята ми е голфето да заприлича животното на off-road machine и евентуално да го ползвам за такива цели! за по-образно - представям си за краен резултат да прилича на Golf Кънтри, обаче е голф 3
давайте идеи какво мога да направя
колко големи подложки мога да сложа под пружините и дали само на задните или и на 4-рите пружини?
дали е добра идеята да сложа 15-ски джанти, и ако да, то с колко максимум размер гуми могат да са (от опита ми с ГТИ-то - 195/65/15, по големи не успях да наблъскам...).
Или да запазя 14ските джанти и да сложа още по-големи гуми? кой ще е тогава възможния размер?
мога ли да сменя пружините с някакви от друг автомобил, които да са по-високи и дали е добра идея?
Ясно ми е че ще намаля стабилността на колата, но тя и сега не я карам с повече от 120-130.
идеята ми е голфето да заприлича животното на off-road machine и евентуално да го ползвам за такива цели! за по-образно - представям си за краен резултат да прилича на Golf Кънтри, обаче е голф 3

давайте идеи какво мога да направя

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”