Плафон в багажника на Голф 4???
Плафон в багажника на Голф 4???
Колеги тъй като плафонът не свети,дори и след смяна на крушката най вероятно е дал фира,така че ме интересува дали ги продават чисто нови по магазините и скъпи ли са,за целият комплект става въпрос или ще е по-добре да си го намеря втора ръка? Тея дни ще кача снимки тъй като имам съмнение че една пластинка му се е отчупила и то точно тази която прави контакт с едното рамо на крушката,но не съм съвсем сигурен,та някой от вас който е наясно точно как трябва да бъде да каже кво да й оправя или направо да купувам нова!
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Плафон в багажника на Голф 4???
по - скоро ти се е прецакало микро-ключето в бравата на багажника и не индикира отворена врата за да светне плафона
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Премери дали идва напрежение на жиците. Ако идва, не ти трябват плафони, вземи си една диодна лента 20 санта, лепни я някъде и ще се родиш. 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:по - скоро ти се е прецакало микро-ключето в бравата на багажника и не индикира отворена врата за да светне плафона
При мен беше точно това.Напръсках с Wire dryer спрей и сега бачка.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ljubon написа:Премери дали идва напрежение на жиците. Ако идва, не ти трябват плафони, вземи си една диодна лента 20 санта, лепни я някъде и ще се родиш.
И ще изглежда багажника като циганска каруца.Иначе верно ще свети повече ,щото тоя плафон е доста мижав.Интересно не може ли да му се смени крушката с нещо по-силно?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Ljubon написа:Премери дали идва напрежение на жиците. Ако идва, не ти трябват плафони, вземи си една диодна лента 20 санта, лепни я някъде и ще се родиш.
И ще изглежда багажника като циганска каруца.Иначе верно ще свети повече ,щото тоя плафон е доста мижав.Интересно не може ли да му се смени крушката с нещо по-силно?
има диодни крушки за плафон
не ми се ще да слагам диодна лента! Предпочитам си класическия плафон,пък и не мога да кажа че е мижав-свети си колкото трябва няма да чета книги в багажника я:) но все пак благодаря за идеите! Просто утре ще кача снимки да ми кажете дали е за смяна целия или има някаква повреда която да се отстрани! Колегата който каза спрея също мисля че може да излезе прав! Ще пробвам и това:) Благодаря Ви за сега
КОлеги ето го плафона! Става въпрос за долната пластинка в ляво,която се вижда че е по малка от горната! Нормално ли е да е така?? Ако може някой с голф 4 да провери неговото как е ще съм му благодарен! Много лесно се сваля! Другото което забелязах днес когато отворих багажника беше бравата която цялата е покрита с нещо кафяво като ръжда! Някакви идеи?
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Колега като го свали провери ли дали идва ток до него?Тва е най-сигурното.Дали огъването пречи на нормалното функциониране ,или не може само да гадаем.
Ами не не го провверих тока... честно казано нямам и уред за това упражнение
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
махай бравата,там са ти ядовете,там ключето е клеясало,представлява нещо като плъзгач с 3 писти които са износени и почти не може да се ремонтира,аз си натъкмих едно обикновено микро ключе за 50 стинки и вече година нямам яд!
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Bundy написа:Ами не не го провверих тока... честно казано нямам и уред за това упражнение
Мултицета е 8 лева и е полезен уред.Иначе специално за това можеш да вземеш едно кабелче и да пробваш да вържеш лампата директно.
- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
добре ами как се сваля този плафон че нещо не мога да го отделя от кората.Целта ми е да видя каква като габарити диодна крушка ще се събере там.Иначе крушката е w5w нали?
Някой знае ли също как се сваля капачето на плафончето в жабката, и каква е там крушката?Дори и плафоните на задните врати/на тавана не мога да разглобя,излизат наполовина и до там.За Голф 4 става въпрос.
Иначе е доста полезно да имаш силна и насочена светлина в багажника-нещо което диодната крушка прави наистина.
Някой знае ли също как се сваля капачето на плафончето в жабката, и каква е там крушката?Дори и плафоните на задните врати/на тавана не мога да разглобя,излизат наполовина и до там.За Голф 4 става въпрос.
Иначе е доста полезно да имаш силна и насочена светлина в багажника-нещо което диодната крушка прави наистина.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”