Мерси
Чука дясно каре? Вътрешно? Дали?
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Чука дясно каре? Вътрешно? Дали?
Значи преди време сменях лявото външно. Дясното си чукаше леко само при пълен десен и не съм го пипал него. Днес усетих че почва чука и на право. Примерно на 2ра като дам газ и рязко я пусна след това притропва съвсем леко. Определено звука е от дясно. Но как да разбера вътрешно или външно е?
Мерси
Мерси
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Кой тампон? Този дето е на две части като закопчалка ли? Ако е същия е добре.
Маншоните на вътрешните карета са добре.
Маншона на дясното външно е лепен със силикон. Не тече.
Дали има грес в него не знам. Чукането не е още отчетливо, слабо е, но все ми се струва че идва откъм вътрешното каре. Не мога да го установя още добре заради предния прозорец. 
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах подобен проблем при пълен десен завой .. и то много рядко ставаше .. чуваше се чукане.. и един ден се ядосах запалих гумите и се скъса карето.. вътрешното.. след като отидох да ми го оправят (2-ра рака 25лв със здрав маншон) имаше чукане и то много много рядко и даже незнам при какви ситуации но чукаше отново.. но звука не бе същия.. след като отидох на стенд .. чукането вече го нямаше .. това мога да кажа аз.. незнам може да се е разхлабило нещо и да са го стегнали.. вероятно е било така..
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен имаше подобен проблем като я напъна на 2-ра или 3-та и като отнема газта рязко и се чува едно пречукване колкото е по-голяма скороста толкова по очестено се чуваше,карах си така известно време и един път на един десен завой с як наклон се очука окончателно/при мен беше лявото/,добре че бях в града и успях да се добера до сервиза,където се останови че сепаратора на вътрешното каре се е счупил на 2 парчета.100 лв е цената за италиснакото над 120 е немското добре че имах пари в мен ........!Всеки ми вика вътрешно каре почти не се сменя ама на късмет взимай втора употреба поне става от почти всички Флаувета!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:Значи днес обилколих 3 сервиза тука при нас. Все са уж познати майстори. И се оказват три проблема.Единия ми каза каре-вътрешно. Другия външно. И накрая ми заявиха че било от тампона на двигатела. Бил изпуснал.
![]()
![]()
Нека позная, не отиде на четвърти, защото щеше да ти каже коренно различно нещо от първите трима
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”