проблем с запалването Golf 4 1.8
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с запалването Golf 4 1.8
здравейте колеги от 2 години карам голф 4 1.8 125 hp 99 година та проблема ми е в паленето върти си нормално но не пали все едно е имобилайзер. Bъзможно ли е да е клапата за меко гасене да е останала в затворено положение казаха ми че има и такава възможност има и още нещо когато подам контакт за известно време започва да издава тънък писукащ звук който спира след известно време и се чува леко чукане след два три опита колата замириса на бензин някакви идеи от какво точно може да е. 

- bobovo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с запалването Golf 4 1.8
Проверил ли си за грешки?Тоя звук да не идва от бензиновата помпа?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с запалването Golf 4 1.8
Hе съм проверявал за грешки понеделник ще дойде приятел с лаптоп. Kолата е във село на 25 км от града а странния сигнал който издава когато размърдам жилото на газта променя силата на звучене луда работа. Cряда паля всичко 6 петък пробвам да запаля върти и няма никой извадих свещиTe едната не ми хареса но трите са добре има силна искра забравих да пиша че колата има газов инжекцион. да добавя и че странния сигнал който издава мисля че идва от кутийката на корпуса HA дроселовата клапа поне аз там го чувам но не съм сигурен
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”