Благодаря предварително на всички

Мисълта ми е как може да накараме това 1.6 моторче да тругне малко повечко от нормалното

albena_sladurana написа:В момента е с карбуратор от Ауди но не мога да се сетя как се казваше
Vento написа:albena_sladurana написа:В момента е с карбуратор от Ауди но не мога да се сетя как се казваше
Keihin?

stefan4o написа:Ще му садиш моно от RP ли? Много не виждам смисъл от тая гимнастика, ако карбът е читав и не прави проблеми... Инак ако си решил да се заиграваш, като колегата Венто и имаш 2-3000 лева излишни действай смело
За разхода и екологията RP е по-добре, ама за динамиката едва ли ще видиш разлика
Заместването на карба от моно си има своите плюсове и минуси. Според мен ако карба ти е ОК, не го пипай на първо време.stefan4o написа:Да разбирам ли, че според теб мотор с код GU с карбуратор 2е2 в изправно състояние има по-лоша динамика от стоково RP? Мисля, че си в грешкаЗа разхода и екологията RP е по-добре, ама за динамиката едва ли ще видиш разлика
Заместването на карба от моно си има своите плюсове и минуси. Според мен ако карба ти е ОК, не го пипай на първо време.

Абсолютно точно и вярно казано!keymaker написа:а относно моното, то е направено с цел икономия и екология ,а не с цел вървеж.
с правилно подбрани жигльори и достатъчно освободена смукателно/изпускателна с-ма може да се постигнат сериозни резултати със сравнително малки капитаковложения.
Да накараш моно да върви е в пъти по-сложно и скъпо, отколкото карб. 
А Ладите и други коли с карбове (дори заводски) вървят много...Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта