FreezA написа: не искам да ми свети, ...![]()

Sashko_Trg написа:Чудя се как може да пускаш изобщо такива тъпи теми ... ? Дали да сложиш 5 или 12 келвина ксенон и някви тъпи разсъждения ... ? Това са твои рещения и никой друг неможе да ти каже какво да сложиш. Според мен 12 келвина 1-во че свети в отвратителен и незнам какво ще виждаш, а 5 келвина си свети почти като завоцките и има нормална видимост. Да слагаш разни жълти, лилави, зелени, бенбени няма просто никакъв смисъл.
Има такива теми за ксенони колкото искаш просто тряа се търси да се чете.
viewtopic.php?f=5&t=227550
Ето ти една почти прясна тема само за ксенон
FreezA написа:Sashko_Trg написа:Чудя се как може да пускаш изобщо такива тъпи теми ... ? Дали да сложиш 5 или 12 келвина ксенон и някви тъпи разсъждения ... ? Това са твои рещения и никой друг неможе да ти каже какво да сложиш. Според мен 12 келвина 1-во че свети в отвратителен и незнам какво ще виждаш, а 5 келвина си свети почти като завоцките и има нормална видимост. Да слагаш разни жълти, лилави, зелени, бенбени няма просто никакъв смисъл.
Има такива теми за ксенони колкото искаш просто тряа се търси да се чете.
viewtopic.php?f=5&t=227550
Ето ти една почти прясна тема само за ксенон
тая тема съм я чел и ако не разбра питам най-вече дали 5-та заслепява повече от 12-та,а и повечето заводски ксенони са 12-ка,като гледам 6к няма да сложа понеже свети отваратително и мнго дразни тези срещу тебе аз не залагам на това да ме псуват хората,искам да свети и дане дразни толкова !!!
това не гознаех,а защо си мисля 4е 4300к не се вижда на дъжд добре,когато пътя е мокър.............аз ли4но ще си сложа 5000 к от това което 4ета тук във форумаliokooo написа:от 4300к ще си най доволен и в мъгла и в дъжд
aylin78 написа:това не гознаех,а защо си мисля 4е 4300к не се вижда на дъжд добре,когато пътя е мокър.............аз ли4но ще си сложа 5000 к от това което 4ета тук във форумаliokooo написа:от 4300к ще си най доволен и в мъгла и в дъжд

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта