Гарнитура капак Golf 4 1.4 16v
Гарнитура капак Golf 4 1.4 16v
Колеги проблема е следния. Днес видях че в гнездата на свещите на 1-ви и 3-ти цилиндър има масло. Ще трябва да се сменя гарнитура така като гледам. Въпросът ми е дали някой знае дали гарнитурата върви в комплект с капака или не?. Колата е 2000 година, а някъде бях чел че след 98г. гарнитурите вече ги правят и отделно от капака (дано да е така).
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: Гарнитура капак Golf 4 1.4 16v
Колега, не знам от къде си, отиваш в Ауто+ и вземаш един REINZOSIL с този номер 70-31414-10, почистваш хубаво капака си, почистваш и останалите части намазваш подобаващо и няма да имаш проблеми. Тази снимка по-долу е от ОЕ програма която показва, че гарнитурата ти за капака на главата е "силикон".
Поздрави
Поздрави
Ами аз съм от едно градче до Варна..Мисля, че във Варна трябва да намеря такъв. Можеш ли да ми кажеш ориентировъчно колко струва този силикон? (Не се заблуждавам че трябва да сменям гарнитура нали...най вероянто заради нея ми пълни гнездата на свещите с масло?)
- kok12
- Контакти:
Ето още едно мнение по въпроса. 20лв. ориентирвачно.
Ако не ти се обикаля, просто пиши един ден като възнамеряваш да идваш, тогава ще говорим, може се разберем нещо дори
Ако не ти се обикаля, просто пиши един ден като възнамеряваш да идваш, тогава ще говорим, може се разберем нещо дори
ОК! Сега видях че си от Варна, аз съм от Вълчи дол сигурно знаеш къде се намира
. Ще взимам силикона и мятам голфетката...дано да стане сполучливо.. Благодаря!!!
- kok12
- Контакти:
Успех и не я бави
- icoooico
- Автомобил:
- Двигател:
Колега трябва да знаеш, че този двигател няма капак на кланите, по точно в капака на клапаните са разпределителните валове и за да го свалиш трябва да разкачиш ангренажните ремьци, което не е толкова лесна и проста операция. Пожелавам ти успех!!!!
Абе и аз като я гледам сякаш валовете са на капака...Това наистина ли е така???

- kok12
- Контакти:
stills написа:Абе и аз като я гледам сякаш валовете са на капака...Това наистина ли е така???![]()
така така
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”