Колеги, даите идея от каква кола да си сложа термометър
- TempoTeam
- Автомобил: VW Jetta Mk2
- Двигател: AFT 1984
Колеги, даите идея от каква кола да си сложа термометър
Колеги, даите идея от каква кола да си сложа термометър. като сменяхме мотора ми се наложи да си остана с таблото от 2ката че тройковото не сработи по някаква причина. Въпроса ми е от каква барака да си взема, знам как да го вържа. И ако на някого му се е случвало да слага от Лада да казва, щот имам такъв ама не е верен, дали ще стане с някакъв резистор или съпротивление? Ще съм много благодарен.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колеги, даите идея от каква кола да си сложа термометър
Ако говориш за термометър който да мери външна/вътрешна температура то според мен ще е най-добре да си купиш нов (за 30тина лева има много добри) и да му намериш място в колата. Ако ще го правиш това нещо гледаи термометъра да е със подсветка 

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Аз Лада с оригинален термометър за външна температура не съм виждал.Колегата има впредвид уред или датчик,които да показва температурата на мотора предполагам.
- TempoTeam
Да, става въпрос за този за температурата на водата 

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Защо се вкарваш във такива филми!?
Сложи си просто двойков датчик за температурата(нали и таблото си е двойковото) 

- TempoTeam
Не мога на двойковото табло, на него работи само километража и скоростомера с жилото, а инсталацията за таблото е от тройката, филма е достатъчно голям и по този начин ще се улесни малко 

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
TempoTeam написа:Не мога на двойковото табло, на него работи само километража и скоростомера с жилото, а инсталацията за таблото е от тройката, филма е достатъчно голям и по този начин ще се улесни малко
Според мен вариантите са два:намираш си работещо табло от тройка и го вграждаш,или кадърен жичкаджия ти подвързва двойковото табло към инсталацията от тройката!

- TempoTeam
Това е така, но проблема е в това, че тройковото табло е работещо, проблема е в кабелите, ходил съм при сумати жичкаджий и всеки ми казва захранване и не иска дори да го погледне, успяхме да си напаснем цялата инсталация на тройката към двойковата( фарове, мигачи, чистачки и т.н ) само таблото нещо нещя да проработи и от безизходица си сложихме двойковото с жилото. После се пробвах тройковата инсталация да я напасна с двойковата но и така не стана, за това ся това с други уреди за темпераура на водата, волтметър и налягане на маслото е най-простия вариянт, а и си е готинко
, по този начин си запазвам и базовия вид на арматурното табло като си е с оригиналните уреди .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”