Голф 3 1.6 Ролка

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
cskaboys
Автомобил:
Двигател:

Голф 3 1.6 Ролка

Мнениеот cskaboys » Пет 28 яну 2011 18:06

Здравеите преди 2 дена купих Голф 3 1.6 края на 95г Взех го с стържеща ролка която е за водната помпа и климатика днес я свалих за да е смена и ми казаха че никаде няма такава ролка трябва да се порача от италия да ми дадете савет

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Re: Голф 3 1.6 Ролка

Мнениеот Speedy86 » Пет 28 яну 2011 18:30

Кой мотор е колега?

ivelin1476
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivelin1476 » Пет 28 яну 2011 18:34

къде ти казаха че трябва да се поръча само от италия в някакъв сервиз или магазин -защото според мен те лъжат почти във всички по големи магазини в които предлагат части за vw съм сигурен че я има :beer

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Пет 28 яну 2011 18:50

Вероятно колегата е с климатик/климатроник, слаган допълнително в Италия, не ОЕМ. И затова са му казали, че ролката може да дойде само от там.
Колега, сподели какъв ти е мотора.Това първо.
Второ щракни една снимка на мотора и ремъка с ролката, за да могат колегите във форума да разберат дали става въпрос за VW климатик или слаган допълнително.
Трето - сваляш ролката и с нея в ръката тръгваш по магазините и търсиш по размер. Ролките за пистови ремъци, които използват различните марки автомобили често съвпадат по размери или са с близки размери, така че все ще се намери решение.

cskaboys
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cskaboys » Съб 29 яну 2011 11:29

andro_ написа:Вероятно колегата е с климатик/климатроник, слаган допълнително в Италия, не ОЕМ. И затова са му казали, че ролката може да дойде само от там.
Колега, сподели какъв ти е мотора.Това първо.
Второ щракни една снимка на мотора и ремъка с ролката, за да могат колегите във форума да разберат дали става въпрос за VW климатик или слаган допълнително.
Трето - сваляш ролката и с нея в ръката тръгваш по магазините и търсиш по размер. Ролките за пистови ремъци, които използват различните марки автомобили често съвпадат по размери или са с близки размери, така че все ще се намери решение.

Да климатика е слаган допалнително в Италия така и направих свалих ролката и тръгнах по магазине и накрая намерих от волво и всичко стана благодаря за отделеното време

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”