Здравейте,нов съм във форума,не знам дали е мястото на тази тема тук,но от няколко дни колата GOLF 4 1.6 AKL 2000 год.,страшно много взе да ме нервира.проблема е следния-когато запаля колата сутрин има някакво прекъсване,сменя обороти 800„ 900, 700.в купето се усеща някакво притрисъне(все едно един от цилиндрите не работи,или не достига гориво),с две думи колата не работи чисто.когато загрее мотора си работи перфектно. както на газ така и на бензин.интересното е ,че после през деня когато и да я запаля студена ,топла мотора си работи перфектно.днес си направих експеримент и сутринта когато прекасваше пуснах климатроника ,интересното беше,че мотора спря да тресе оборотите станаха постоянни, не се меняха.А когато изключих климатроника пак започнаха мизериите.Колата е с нови свещи ,моля някои ако има идея какво и е на колата да пише или е имал сходен проблем.Ако ли не да каже някои майстор ,които да я погледне.
Благодаря предварително и искрено се извинявам ако не е мястото на темата тук,но съм нов във форума.
голф 4 1.6 AKL прекъсва студена
Re: голф 4 1.6 AKL прекъсва студена
По въпроса- за начало започни с това:
Примерно, от тук: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=114692
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”