Проблем надува марку4ите към радиатора
Проблем надува марку4ите към радиатора
здр,нов съм но съм фен на марката имам голф3 тд,зна4и много съм доволен от колата но изведнъж по4наха ремонтите,прецака са вала,после ми казаха 4е и главата нещо и ре6их да сменя направо мотора,пак Тд,казахами 4е двигателя е след основен ремонт си4ко сменено,но какво се полу4и след като го запалихме,направих си едно крък4е и остановихме 4е надува яко марку4а кам радиатора,маисторите казаха карнитура,пак тези дето ми го дадоха казаха да тарся другаде проблема какво да правя?
- Lyubomir_1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем надува марку4ите към радиатора
Здеавеи колега,значи асам на саштото мнение за гарнитурата че трябва дасе смени.Проблем от гарнитура се полочава 1.надува водата и я изхварля чак и 2.надува и вкарва вода в картера което е лошия вариант.При ремонта когато е правен ако нее шлаифана главата остават заосенеци от старата гарнитура или се криви главата от прегряване а има друк вариант ако, на блока е имало някаде шупла и от там датие надувало при това положение шлаифаш блока,дано дасам помогнал минал сам по тоя пат.Успех....
-
vulio_
- Автомобил:
- Двигател:
не го стряскаи момчето така до ся е дал една торба пари виж дали ти работи термостата и после я обезвъздоши хубавко ако не можиш ти даи я на някои кадърен
и почваи от там кадето излиза наи евтино
и скопо не ти е гарнитура би трябвало да са кадурни тия дет са ти я сабирали освен ако непознават КАЛИН ОРЕЛА
и почваи от там кадето излиза наи евтино
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да надува и ако капачката на разширителния съд е прецакана.
Клапанчето което се отваря при определено налягане за да изпусне въздух блокира и надува зверски.
пробвай с друга капачка.
Клапанчето което се отваря при определено налягане за да изпусне въздух блокира и надува зверски.
пробвай с друга капачка.
Еми аз смених и капачката,да ви кажа и уж си4ко по системата е изправно,казаха ми 4е е блока сигурно и ве4е филма ставааа голям маи.Как мога да разбера дали е спукан или неее,трябва да се свали блокаа лии?
То тогава ши трбва да се свалят и бутала,сегменти,лагери си4ко налиии ?
То тогава ши трбва да се свалят и бутала,сегменти,лагери си4ко налиии ?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”