Проблем със стъклото

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
dankata
Автомобил:
Двигател:

Проблем със стъклото

Мнениеот dankata » Съб 12 фев 2011 19:07

Здравейте,
значи имам проблем с стъклото на голф 3-ка ел. е, проблемът е следния значи както си работи и след неизвестно време спира да работи от никъде не мога да го управлявам, става въпрос за пасажерското стъкло. Казаха ми, че това било някаква защита която спира напрежението към стъклото , това колко е вярно не се знае или поне аз не знам, ако е вярно това нещо със защитата как се спира и проблем ли е ако е спряна, други идей ако имате моля Ви споделете ги защото зимата scare това не се търпи :?: :?: :?:

Потребителски аватар
mania
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със стъклото

Мнениеот mania » Съб 12 фев 2011 19:42

Може някоя жичка да е скъсана. Дръпни гуменот оманшонче, което предпазва кабелите между вратата и рамата на колата и виж дали нещо н е епрекъснато. Аз този проблем го имах.

Потребителски аватар
dankata
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем със стъклото

Мнениеот dankata » Съб 12 фев 2011 21:32

mania написа:Може някоя жичка да е скъсана. Дръпни гуменот оманшонче, което предпазва кабелите между вратата и рамата на колата и виж дали нещо н е епрекъснато. Аз този проблем го имах.

аа такава защита съществува ли изобщо, също да отбележа ,че като се бъгне така гаса колата вада ключа и го слагам и после работи което много страноо и за това не съм гледал буксата.... :shock :shock :shock :banghead:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”