Някой да посъветва и свестен тенекеджия, който наистина да се отнесе сериозно с проблема, че нямам никакви познати и ме е страх да не замажат само проблема и след 2 месеца да избие пак. Ако трябва да сменям вратата, за какви дефекти да гледам на другата дето ще взема?
Проблем с тръгнала ръжда по вратата
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Проблем с тръгнала ръжда по вратата
Сега като се постопли времето видях, че на едната задна врата е тръгнала ръжда, почва долу от прага. Засега е малко и ми е чудно дали има смисъл да я сменям цялата врата или има начин като се боядиса да се задържи 3-4 години без да избие пак ръжда? Голфа е 3 GTI 96-та, никъде другаде засега няма ръжда и ми е странно как точно се получи на вратата (предполагам, че е от едно кофти замръзване, цяла седмица беше тази страна в лед
)
Някой да посъветва и свестен тенекеджия, който наистина да се отнесе сериозно с проблема, че нямам никакви познати и ме е страх да не замажат само проблема и след 2 месеца да избие пак. Ако трябва да сменям вратата, за какви дефекти да гледам на другата дето ще взема?
- Mihailov78
- Автомобил: T3 Caravelle
- Двигател: DG 1900cc Petrol
Re: Проблем с тръгнала ръжда по вратата
Метална четка -> шкурка -> студено поцинковане Zinga -> боя по каталог 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с тръгнала ръжда по вратата
Боядисването ще има кратковременен ефект, защото ръждата е тръгнала отвътре навън. Болното място се изрязва и се слага нова ламарина и забравяш за проблема. Не ти трябва друга врата, която също ще е на 14+ години. Обади се на колегата zinno, ще ти свърши качествено и евтино работата, аз съм доволен от него. 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”