питане за табло на голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
n_milanov_78
Автомобил:
Двигател:

питане за табло на голф 3

Мнениеот n_milanov_78 » Пет 04 фев 2011 20:12

Здравеите колеги от скоро съм сопственик на голф 3 ,18,93г, междо другото това ми е първата кола wv.На право към въпроса сверявам часовника и за нулявам километржа потеклям километража отчита изминалите километри спирам гася колата паля от ново часовника показва 12:00,а изминалите километри ,оо,и така нвсеки път настроивам като огася колата и за паля пак същото.Дали трябва да сменям табло или на друго място е проблема
Ако може някой да помогне мерси предварително

djembo75
Автомобил:
Двигател:

Re: питане за табло на голф 3

Мнениеот djembo75 » Съб 05 фев 2011 13:44

n_milanov_78 написа:Здравеите колеги от скоро съм сопственик на голф 3 ,18,93г, междо другото това ми е първата кола wv.На право към въпроса сверявам часовника и за нулявам километржа потеклям километража отчита изминалите километри спирам гася колата паля от ново часовника показва 12:00,а изминалите километри ,оо,и така нвсеки път настроивам като огася колата и за паля пак същото.Дали трябва да сменям табло или на друго място е проблема
Ако може някой да помогне мерси предварително

На мен предния ми голф беше така,свалих таблото да видя какво става и видях че една писта е прегоряла и стария собственик беше пуснал отделен кабел хванат за един бушон и нямах постояннен ток,така че и ти може да си така. според мен.

Потребителски аватар
n_milanov_78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот n_milanov_78 » Съб 05 фев 2011 17:54

успяли да поправиш пистата или напрво ново.Утре го свалям да видя какво е положението

djembo75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djembo75 » Съб 05 фев 2011 19:11

n_milanov_78 написа:успяли да поправиш пистата или напрво ново.Утре го свалям да видя какво е положението

Ми щях да го прая но смених колата и така си остана,но мисля че може да се запои,само да намериш прекъснатата писта.

Хитко
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Хитко » Съб 05 фев 2011 21:22

колега може да го прави от акумулатора... Един колега беше писал че може да е също от недобра маса по двигателя, от недобре поставена букса на таблото... Прегледай първо тези неща преди да разглабяш таблото.

Потребителски аватар
n_milanov_78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот n_milanov_78 » Нед 06 фев 2011 18:11

Колеги смених акумолотора и проблема изчезна

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”