Незнам дали знаете,занимавам се с климатици и климатроици ето тук - Цък и сега боря един Голф 5,с който се случват странни работи.Трябва ми друга кола,без значение от двигателя и годината,интересува ме само да не е с въртян волан.Искам да погледна под кората на чистачките и вътре отстрани на таблото какво се случва.
Този,който е при мен е преживял някаква драма - от дясно няма еърбег,гредата под таблото е срязана на 2 с флекса,няма отвор навън за засмукване на въздух и климатроника е срязан и той на 2 в областта на вентилатора и въобще колата е омазана жестоко (2006-та година)
Искам да видя как седят нещата оригинално под таблото,защото незнам какво да я правя и какви части да и търся,понеже то не е останало нищо,което да ми послужи като ориентир кое къде и как е било.В ЕТКА има картинки,но са твърде неясни,за да може да се прецени с точност къде какво трябва да има (на Голф-а дори отворите в ламарината ги няма)
Странното е,че колата няма удар от дясно,не е с въртян волан и има сервизна история в България до един момент от време
Изключително ще съм благодарен ако някой колега с такъв Голф драсне едно лично или пише в темата и се разберем да ми отдели 1 час време,за да дойде до до сервиза и да разгледам на неговия как се случват нещата там.
Предварително благодаря!