Проблем надува марку4ите към радиатора

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
ivoT
Автомобил:
Двигател:

Проблем надува марку4ите към радиатора

Мнениеот ivoT » Вто 25 яну 2011 23:26

здр,нов съм но съм фен на марката имам голф3 тд,зна4и много съм доволен от колата но изведнъж по4наха ремонтите,прецака са вала,после ми казаха 4е и главата нещо и ре6их да сменя направо мотора,пак Тд,казахами 4е двигателя е след основен ремонт си4ко сменено,но какво се полу4и след като го запалихме,направих си едно крък4е и остановихме 4е надува яко марку4а кам радиатора,маисторите казаха карнитура,пак тези дето ми го дадоха казаха да тарся другаде проблема какво да правя?

Потребителски аватар
Lyubomir_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем надува марку4ите към радиатора

Мнениеот Lyubomir_1 » Сря 26 яну 2011 1:22

Здеавеи колега,значи асам на саштото мнение за гарнитурата че трябва дасе смени.Проблем от гарнитура се полочава 1.надува водата и я изхварля чак и 2.надува и вкарва вода в картера което е лошия вариант.При ремонта когато е правен ако нее шлаифана главата остават заосенеци от старата гарнитура или се криви главата от прегряване а има друк вариант ако, на блока е имало някаде шупла и от там датие надувало при това положение шлаифаш блока,дано дасам помогнал минал сам по тоя пат.Успех....

vulio_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vulio_ » Сря 26 яну 2011 19:06

не го стряскаи момчето така до ся е дал една торба пари виж дали ти работи термостата и после я обезвъздоши хубавко ако не можиш ти даи я на някои кадърен
и почваи от там кадето излиза наи евтино :? и скопо не ти е гарнитура би трябвало да са кадурни тия дет са ти я сабирали освен ако непознават КАЛИН ОРЕЛА

Потребителски аватар
doko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doko » Сря 26 яну 2011 20:02

Може да надува и ако капачката на разширителния съд е прецакана.
Клапанчето което се отваря при определено налягане за да изпусне въздух блокира и надува зверски.
пробвай с друга капачка.

ivoT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivoT » Съб 05 фев 2011 18:16

Еми аз смених и капачката,да ви кажа и уж си4ко по системата е изправно,казаха ми 4е е блока сигурно и ве4е филма ставааа голям маи.Как мога да разбера дали е спукан или неее,трябва да се свали блокаа лии?
То тогава ши трбва да се свалят и бутала,сегменти,лагери си4ко налиии ?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”