Клаксонът ту свири, ту не?!
- Miteto
- Автомобил: Фейтън
- Двигател:
Клаксонът ту свири, ту не?!
След един абитуриентски бал, клаксонът ми се прецака нещо. Понякога не иска да свири и май само когато вън е мокро. Имам съмнение, че е нещо по кабелите. Бушоните са здрави. Самата тромба щом свири понякога, значи не е изгоряла. Как да го оправя? Мерси
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Клаксонът ту свири, ту не?!
Не бъди толкова сигурен!Miteto написа:Самата тромба щом свири понякога, значи не е изгоряла. Как да го оправя? Мерси

Re: Клаксонът ту свири, ту не?!
Miteto написа:След един абитуриентски бал, клаксонът ми се прецака нещо. Понякога не иска да свири и май само когато вън е мокро. Имам съмнение, че е нещо по кабелите. Бушоните са здрави. Самата тромба щом свири понякога, значи не е изгоряла. Как да го оправя? Мерси
Първо си свали волана и виж дали пластинката дава контакт.
Дано да ти е от полза:)
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ас
На мен също не ми свиреше отвреме на време и моя майстор нещо по самата тромбичка центроваше .. ама нз кво ... 

Ми колега и при мене беше точно така ту свири ту не и откачих кабелите на тромбата и ги вързах направо към акумулатора и тя пак нещо присецва смених тромбата и сега всичко точно
а иначе и обувките на тромбата бяха клеясали ама не това беше причината защото ги чистих доста
хайде успех дано го подкараш че без клаксон е гадно

хайде успех дано го подкараш че без клаксон е гадно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”