рязко вдигане на оборотите голф 3
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
рязко вдигане на оборотите голф 3
колеги проблема ми е следния,миналата седмица издухах гарнитура на главата и след смяната сутрин като завъртя пали веднага и оборотите ска4ат на 3000 (все едно съм подал леко газ) после вси4ко се нормализира.Това го прави и на газ и на бензин и само на студен мотор.Възможно ли е температурния дат4ик да се е преебал от високата температура понеже температурата се вдигна малко след 110-115 градуса.Мотора е 2Е.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: рязко вдигане на оборотите голф 3
Колко време стоят високи, колега? Така прави моята когато не е в час проклетия тпс, или изобщо е с откачена букса. Аз за него си мисля, темп. датчик не може да се повреди от тези градуси 
Но пък казваш и на газ? А там тоя сензор не играе..нещо друго си припомни при ремонта..огледай букси, дросел, кл. празен ход
Но пък казваш и на газ? А там тоя сензор не играе..нещо друго си припомни при ремонта..огледай букси, дросел, кл. празен ход
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
aми това става за секунда изфорсира се и веднага падат... лошото е че при тия минусови температури не е добре да се изфорсира така изведнъж.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
В студ и моята стрелка отскача до около 2000 и пада веднага, над 0 градуса околна започва с 1100 без тоя отскок и спадат със загряването....дразни ме, но
нямам/не знам какво да направя
нямам/не знам какво да направя

- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
при мен странното е 4е това се слу4и след смяната на гарнитурата.а съм сигурен 4е вси4ко е направено както трябва..не ми е за пръв пут да свалям глава.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”