Проблем с ГОЛФ - РАЗРЕШЕН
- ayabakan
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ГОЛФ - РАЗРЕШЕН
Защо ми замръзва шофьорската врата. Колата е в гараж и пак замръзва само при студено време. Досега не е правила този проблем. Отключва се обаче не се отваря. Само тя не се отваря, другите се отварят.
Последна промяна от ayabakan на Чет 17 фев 2011 18:59, променено общо 1 път.
- stamantonov
- Автомобил: golf III 1.8 + honda cr-v 1 gen.
- Двигател: ABS + JHL
Re: Проблем с ГОЛФ 3
Същия проблем го имам и аз, но моята е бездомница - стои ппед блока. Опитвал съм всичко - но през зимата когато е мн. студено явно самия механизъм на отваряне на вратата замръзва, или пък като вляза от другата врата и отворя от вътре шофьорската, после не може да се затваря - голям зор. Некой ако знае - ДА ПОМАГА
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Сигурен ли си че е от замръзване!? Може да си има проблем, да не се отрваря, по-добре разглоби дръжката и виж паячето дали захваща, може и жилото да се базика, но ме съмнява да е от замръзване! Ако си сигурен че е от замръзване, намажи уплатненията с парафин от аптеката 1 лев и няма да замръзва!
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Същия проблем имах и аз. Почистете си бравите разглобете почистете смажете и проблема изчезва моментално.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
И аз го имам този проблем. Чел съм теми и навсякъде пише, че трябва да се отвори, почисти и смаже.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”