.Какво ще ме посъветвате да я рециклирам или втара ръка? И искам да попитам предлагат ми едно масло на феби за хидравликата дали е хубаво или да си взимам от Юнитрейд?Протече рейката на Голф 4
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
Протече рейката на Голф 4
Колеги протече ми рейката на Голфа
.Какво ще ме посъветвате да я рециклирам или втара ръка? И искам да попитам предлагат ми едно масло на феби за хидравликата дали е хубаво или да си взимам от Юнитрейд?
.Какво ще ме посъветвате да я рециклирам или втара ръка? И искам да попитам предлагат ми едно масло на феби за хидравликата дали е хубаво или да си взимам от Юнитрейд?- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Протече рейката на Голф 4
Колега,аз преди две години сменях моята!Взех втора ръка,щото старата ми не подлежеше на рециклиране и реших да не хвърлям пари на вятъра!Тогава дадох 200лв.за нея!Питай колегата niks76,може да има някоя в добро състояние!
Оттогава съм минал около 20хил.км и няма проблем!

-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
nasko1978 написа:Колега,аз преди две години сменях моята!Взех втора ръка,щото старата ми не подлежеше на рециклиране и реших да не хвърлям пари на вятъра!Тогава дадох 200лв.за нея!Питай колегата niks76,може да има някоя в добро състояние!
Наско мерси за инфото. Писах му и чакам цена
,но ми предлагат рециклиране на моята за 160 лв с една година гаранция и за това се чудя- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Протичат като влезе вода през маншона и ръждяса пръта.А вода влиза понеже масово ползват "свински опашки" за маншона.Дръпни маншоните и виж колко е ръждасял пръта, ако не е много може да го изчистиш с шкурка.После с водна го полираш, два нови семеринга и сглабяш.Обаче е много търкане и при положение,че е повърхностна ръждата.Десния семеринг може да се смени и на място ,без да разглабяш рейката.Усилени семеринги за високо налягане продават например в магазин "Хубата"- около 6лв бройката.Доста добре зареден магазин.Масло хидравлично си купи оригинало от "Юнитрейд", "Порше" или "Шкода"- около 25 лв литъра.Един литър ще ти стигне и остане за доливане.
-
red.devilll
- Автомобил:
- Двигател:
vasko__2 написа:Протичат като влезе вода през маншона и ръждяса пръта.А вода влиза понеже масово ползват "свински опашки" за маншона.Дръпни маншоните и виж колко е ръждасял пръта, ако не е много може да го изчистиш с шкурка.После с водна го полираш, два нови семеринга и сглабяш.Обаче е много търкане и при положение,че е повърхностна ръждата.Десния семеринг може да се смени и на място ,без да разглабяш рейката.Усилени семеринги за високо налягане продават например в магазин "Хубата"- около 6лв бройката.Доста добре зареден магазин.Масло хидравлично си купи оригинало от "Юнитрейд", "Порше" или "Шкода"- около 25 лв литъра.Един литър ще ти стигне и остане за доливане.
само това ли правят като рециклират рейката и искат толкова пари?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”