Генерация за голф 3 2.0 16V

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
mitaka_89
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Генерация за голф 3 2.0 16V

Мнениеот mitaka_89 » Сря 09 фев 2011 9:23

въпроса ми е следния има ли такива гърнета които да не спъват вървежа на колата и да не бръмчат??къде и някъкви ориентировачни цени?колата ми е с изпускател 4-2-1 и тръбите са на 55,просто ми се налага да я карам всеки ден и само с резонатор и ремус не се издържа,като и наредя гърнетата-Умира....
Поздрави :bowdown

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Re: Генерация за голф 3 2.0 16V

Мнениеот Pavcho2 » Сря 09 фев 2011 17:45

До колкото съм запознат средното гърне играе ролята на заглушител. Не вярвам че като го сложиш и от колата ти умират повече от едно магаре и куче на три крака.
Ако ти слагат неправилно гърнетата и от 55 им намалят Ф'то за да могат да ги захванат по-лесно и ти слагат менте средно гърне или такова от по маломощен мотор с цел да те изклатят с $(защото знам колко струва приблизително оригинално средно гърне - един колега спомена цифрата 300+лв) съвсем нормално е да умре стадо коне глутница кучета и т.н.
В крайна сметка решението ти е заглушител(средно гърне) от ремус -
http://www.remus.at/php/index.php?cmd=cmdFrontendProducts&iProductMotor=2858 - струва ми се че последното гърне е точно това което търсиш. Цифрата не е малка в никъв случай но според мен си заслужава (нито ще те запуши нито ще е некво грозно менте) а и сигурно може да се изнамери из нета нещо подобно на по-ниска цена.
Успех :beer

Потребителски аватар
mitaka_89
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Генерация за голф 3 2.0 16V

Мнениеот mitaka_89 » Чет 10 фев 2011 9:31

средното гърне е vito и по каталог си го дават за 2,0 16V

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”