само не почвайте що ще го махаш...
дайте идея знам че доста колеги са го махали да кажат как са вързали трабичките едно за друго
как се маха кантара?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как се маха кантара?
Търси във форума,онзи ден четох за някаква комбинация със спирачни маркучи от Шкода120,но най добре потърси.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това ми приличат на предните маркучи до апарата със щуцерката дето се захваща за трабичката?или греша
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ще ти дам друг съвет .... предполагам знаеш какво представлява щом искаш да го махаш , вместо да го махаш самия "кантар" има едно лостче с една пружинка и едно болче с гайка , развиваш гайката и буташ лостчето мисля че беше в най горно положение като така отваряш каналите в "кантара" и така следователно минава повече спирачна течност и ще спира също като и без него "кантара" ... дано съм се израззил резбираемо за да ме разбереш ... 

- radoslav24
- Автомобил: Golf 2 1.8mi
- Двигател: RP
колега иди във някои магазин за авто части и си взени преходници и готово
аз моят кантар съм го изхвърлил преди една година взех си такива преходници (наставки) не съм сигурен как точно се казват и от тогава не съм имал проблем ...

аз моят кантар съм го изхвърлил преди една година взех си такива преходници (наставки) не съм сигурен как точно се казват и от тогава не съм имал проблем ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
ако тръбичките се свързват татка както са един срещу друг на кантара а не отпада едната тръбичка,в авточастите съм виждал спирачни маркучи на който и 2та края са женски бройката беше около 10лв
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Поръчах 2 маркуча в ауто1 по 7лв казаха че са.Ще ги монтирам след малко и довечера ще пиша.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Монтирани са успешно.Доста са къси маркучлетата и могат направо с тръбите да се бутнат между кантара и самото купе и да се захванат със свински опашки.Пасна перфектно.Благодаря на всички отзовали се колеги!
до сега се чудих дали да слагам на колата стикер на форума че не ми харесваше как седи,НО както и да седи вече реших че СТИКЕРА ТРЯБВА ДА Е НА КОЛАТА!!!

до сега се чудих дали да слагам на колата стикер на форума че не ми харесваше как седи,НО както и да седи вече реших че СТИКЕРА ТРЯБВА ДА Е НА КОЛАТА!!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”