за 2ри път изкривявам дискове
-
- Автомобил:
- Двигател:
за 2ри път изкривявам дискове
имам един проблем ,че за втори път изкривявам дискове та това което ми се върти в главата ми е дали може това изкривяване да се получило от накладките ако не се лъжа накладките са tursting,дисковете са на 256мм вентилирани, преди бях с 239 и нямах такъв проблем хем са по слабички дискове 95%е карам градско смисъл не намалям често от голяма скорост +тва отзад съм с дискове,може ли от шибаните накладки да се получило по голямо загряване и да изкривят дискове, имам един чисктонов комплект накладки working-някакво мнение за тях
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
Re: за 2ри път изкривявам дискове
Може разбира се, спри да купуваш от Евро 07 такива важни части за твоя автомобил
- capri_80
- Автомобил:
- Двигател:
kok12 написа:Може разбира се, спри да купуваш от Евро 07 такива важни части за твоя автомобил
А от къде да ги купува колега? къде са качествени и не на космическа цена?!
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
то дали 6те го вземе6 от евро 07 или от друг магазин на двоина цена е едно и съ6то.Китаиски стоки има навсякаде само 4е с разли4на цена.
- teddy
- Автомобил: golf 4
- Двигател:
колеги всичко е на късмет! цената не оправдава качеството. 

- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Еврото продават най-големите боклуци на пазара
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Не знам ама аз преди 5-6 години купувах комплект Brembo,накладки,дискове,накладки отзад и барабани(общо 400лв)...Еми за 1000 километра се изкривиха дисковете....

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
capri_80 написа:kok12 написа:Може разбира се, спри да купуваш от Евро 07 такива важни части за твоя автомобил
А от къде да ги купува колега? къде са качествени и не на космическа цена?!
Ами примерно Ауто 1, Елит Авто, Ауто + и всички други големи вериги магазини за авточасти, БЕЗ Евро 07

Не смятам, че 50лв. за накладки или 100лв. за дискове ви бъркат, като от това зависи животът ви 2-3-4г. Ако е така - просто не карайте кола - застрашавате себе си и околните.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпроса не е в веригата магазини
при масово внасяна стока с неясен произход е на късмет
аз пък съм доволен от евро07
Няма късмети...... аз досега несъм видял накладки Текстар за 120лв. ментаци.
Напълно е възможно. Накладките са направени от твърди сплави (те и затова са евтини), при спиране вместо да се трият и спират, те се пързалят и загряват диска и го износват неравномерно по повърхността му и се получава тресене при спиране.
Аз примерно с предни накладки Текстар, съм минал вече 50000км. и струват 120лв. и са на към 30-40%. Задните ми накладки Текстар изминаха 80000км и струват 60лв. През всичките тези километри съм имал перфектни спирачки и никакви оплаквания. Те са си избили парите 1000 пъти.
Текстара за 256мм мисля идваше към 70-80лв. Има и ATE, Pagit...... като по-евтини TRW, Bochs въпреки че са по-твърди. Oбщо взето това са хубавите фирми.
Напълно е възможно. Накладките са направени от твърди сплави (те и затова са евтини), при спиране вместо да се трият и спират, те се пързалят и загряват диска и го износват неравномерно по повърхността му и се получава тресене при спиране.
Аз примерно с предни накладки Текстар, съм минал вече 50000км. и струват 120лв. и са на към 30-40%. Задните ми накладки Текстар изминаха 80000км и струват 60лв. През всичките тези километри съм имал перфектни спирачки и никакви оплаквания. Те са си избили парите 1000 пъти.
Текстара за 256мм мисля идваше към 70-80лв. Има и ATE, Pagit...... като по-евтини TRW, Bochs въпреки че са по-твърди. Oбщо взето това са хубавите фирми.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм видял текстар ментаци
свалихме ги от голф 3 преди месец
бяха се сцепили през средата а едната като я чукнах с ключа и се изрони като маджун
и не бяха от евро07
бяха се сцепили през средата а едната като я чукнах с ключа и се изрони като маджун
и не бяха от евро07
-
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:аз съм видял текстар ментаци
и не бяха от евро07
гледах моите и те са нацепени
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Само от Ауто+
- kok12
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ASZ
- Контакти:
parno написа:въпроса не е в веригата магазини
Вероятно си доволен, ако обслужваш колата в гаража ти. Неказвам, че колата ти е "смотана",напротив, но големите магазини държат на клиенти, които обслужват ново поколение автомобили, където частите са в пъти по-скъпи от твоите в пример.
Тръстинг, в по-горе изброените магазини от колегата Vento неможеш да намериш, поради известна причина.
Ако искаш и се надяваш на добри спирачки, вземи нещо, което е хубаво колега zdravko_jettz, щом вече 2 пъти недей трети
Поздрави
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Вземи си двойно вентилирани/дупчени/Steinhof.Няма да се изкривят и ще те спират там където поискаш.А са на цена на нормалните текстари.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”