Пътепоказатели на ГОЛФ-4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
chavdar@abv.bg
Автомобил:
Двигател:

Пътепоказатели на ГОЛФ-4

Мнениеот chavdar@abv.bg » Вто 15 фев 2011 20:35

Релето на мигачите и аварийните от време на време захапва. От къде се сваля? Подлежи ли на ремонт или да го сменя с втора употреба или ново?

Последна промяна от Pichaga на Вто 15 фев 2011 21:00, променено общо 1 път.
Причина: и защо реши, че си за ОСНОВЕН...

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Re: Пътепоказатели на ГОЛФ-4

Мнениеот joromnt » Вто 15 фев 2011 23:24

Не съм убеден, но май можеше да си продължиш размишленията в първата тема.... :shock
1. Релето е на гърба на бутона за аварийните. Ако се заслушаш малко в колата, ще чуеш че от там "цъка". Вади се травиално, дърпа се напред. Но има едни пластини който до държат застопорено вътре, за да го извадиш, трябва да го напънеш леко с права отверка или ножче. Отзад има доста кабели набичени е него, внимавай кое от къде сваляш , че да не пускаш нова тема с това кой кабел къде е бил.
2. Ремонто пригодно е релето, подлежи на отваряне и зачистване ако си сръчен в ръцете. Втора употреба, около 20-30 лв. Новото май беше сериозна цифра, понеже върви бутона+релето.
В твоя случай, ако аз бях на твоето място, щях да го извадя и да видя дали мога да му помогна да заработи по-добре. Ако не се справиш, отиваш в първата могра и си взимаш едно "ново" и си свиркаш. То твоето така и така не работи, по-зле от това не може да стане.
Успех.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”