Става ли заден мост от Сеат Толедо или Леон за Голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Става ли заден мост от Сеат Толедо или Леон за Голф 4
Здравейте колеги имам малко странно питане, ставали гол мост от Леон или Толедо (и двата са 2000г) за Голф 4 2врати, понеже моя го изкривих а един приятел ги има и двата сеата за части и ми ги дава ей така, но не сме сигурни дали пасват естествено без преправяне, а пък и такссетата са 120км от мен да отида и да ги пигледна, за това някои ако има идея ДА СПОДЕЛИ.
Re: Става ли заден мост от Сеат Толедо или Леон за Голф 4
Прървото дето се сештам могат да ти пратят снимки на захващането.После да ти преемерят разтоянието м/у болтовете на тампона и дължината на раменете.И така никъде няма да ходиш.
Здравей колега,на кратко по въпроса имам един приятел със сеат леон(2003),на които му беше крив задния мост.И до колкото знам от него,неможа да си намери от сеат и взе от голф 4.Този от голфа го сложи даже с неговите тампони(към копето)без никакво преправяне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ви колеги и аз мисля, че трябва да стане понеже в един от он лаин магазините за авто части тампоните на моста са с пълно съвпадение и за двете марки, а и колегата има и пример та отивам да му хвърла едно око и направо да го монтирам на женами на колата. Благодаря ви пак 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”