Oригинални размери(кройка) на гюрука на Golf mk1 Cabriolet

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Oригинални размери(кройка) на гюрука на Golf mk1 Cabriolet

Мнениеот Gigabyte » Сря 16 фев 2011 13:49

Интересува ме има ли някъде в интернет схема или писано с размери на гюрука за 1чка кабрио. Намерих си кой да ми направи моя новия ,но искам да е по заводски размери ,защото в момента над стъклата страничните се е свил и ако се прави по сегашните размери пак ще е свит ,също така задния ми прозорец като е правен гюрука ,е захванат накриво и целия гюрук отзад е крив :) Търсих из google ,но за сега без резултат.

Motty
Автомобил:
Двигател:

Re: Oригинални размери(кройка) на гюрука на Golf mk1 Cabriolet

Мнениеот Motty » Чет 17 фев 2011 12:23

Подкрепям колегата във въпроса му, аз също се интересувам, също искам да питам, плат от къде си намери, отвътре как ще го "оформиш", има мисля нещо като вата, трева..... , после вътрешна облицавка.......

Потребителски аватар
az-emo-pi4a
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот az-emo-pi4a » Чет 17 фев 2011 13:47

Значи момчета по темата с гюруците намерих няколко теми,не е лошо преди да пишете да видите в търсачката дали има сходен на вашия проблем.За схемата на гюрука мисля че няма от къде да намериш такова нещо,варянта е да си поръчаш чисто нов от Германия.А за плата,ми препоръчаха преди Панчарево има един хотел Галант и там родават плат за гюруци,казаха ми че има 2 модела,единия от 80 лева л.м ,а другия за 180лева.Отидох и имаше само този от 180.Всех си 2.50 метра за 450 лева.За тапицер 150 и висичко ми се върза има около 600 кинта.Успех :да:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Чет 17 фев 2011 22:20

Във Враца ми каза на мен един приятел ,който прави неговото Рено преди време. Каза ,че материала му излязъл около 100тина лева. Ти твоя как го прави без размерите или по стария? Щото моя стария леко се е посвил и искам да го направя както си е оригиналния всичко да си му е изпънато и хубаво прилепнало. От Германия не ми се поръчва защото излзиа много нанагорнище :arrow:

Потребителски аватар
az-emo-pi4a
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот az-emo-pi4a » Чет 17 фев 2011 22:27

Значи аз от платове не разбирам,казаха ми че тоя и тоя плат са за гюрук и си купих такъв,всеки си прави сам сметка,може и плат за 50 лева да си вземеш и да ти ушият гюрук,но за качество няма да говориме.На мен ми го правиха като използваха размерите на стария гюрук като шаблони мога да ти кажа че стана добре.Това мога да ти кажа и посъветвам :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”