регулатор налягане
регулатор налягане
Колеги изчетох доста теми по въпроса за регулатора за налягане на бензина при моно инжекцията който представлява една мембрана.При мен симптомите за смяната и са като на повечето подменили въпросната мембрана.Единственото което не ми стана ясно е играе ли роля в разхода на гориво износването и или непревилната и работа.Благодаря на всеки който е по запознат с този въпрос.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: регулатор налягане
Темите в техническия форум НЕ СЕ ПОВДИГАТ! Спазвай правилата!
Относно мембранката, като се прокъса, просто няма достатъчно налягане на горивото за двигателя. За повишен разход от това не ми се вярва, но определено ще прекъсва и ще губи мощност. Ако ти трябва, мога да се разровя дали нямам някоя останала.
Относно мембранката, като се прокъса, просто няма достатъчно налягане на горивото за двигателя. За повишен разход от това не ми се вярва, но определено ще прекъсва и ще губи мощност. Ако ти трябва, мога да се разровя дали нямам някоя останала.
Благодаря ти колега разбрах, аз намерих въпросната за 14 лв от бургас днес трябва е да дошла,ако не са я докарали ще се обарна към теб.

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
14лв. нова или втора ръка? Ако е нова е супер, ако е употребявана са ужасно много пари, защото не се знае колко ще кара.
Става въпрос за нова но не ми казаха нито марка нито нищо единствения вариант който предлагат. 

-
danushin
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! Днес след отваряне за почистване около дросела ( голф 3 1.4 абд) реших да отворя и "нещо" с четири болта (торстове), във което влизат 4 кабелчета и от което се пръска горивото над дроселната клапа. предполагам че това нещо е регулатора за налягане защото вътре имаше една малка розова мембранка с диаметър около 4см. та проблема ми е следния: след като отворих, видях че няма нищо за чистене и накрая като затворих колата не иска да работи на бензин. ужасно много прекъсва когато е в движение и не мога да вдигна повече от 4000 об. На место мога да ги вдигна но пак прекъсва. не става за каране на бензин. въпроса ми е дали проблема е от тази мембранка и ако не е от каде може да е? Благодаря предварително!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”