Ами сменям го защото не ми харесва в такъв смисъм сутрин аутоматичният смукач нещо се ебава ,някой път не държи хубави обороти има голям рахход.Искам нещо което да е с ръчен смукач и предим ще се кара на ГАЗ.
Ако сложа карбуратор от Москвич 12-так казахами че много доволен ще остана с ръчен смукач е. Някой слагал ли е такъв карбуратор? Също ми казаха че може да стане с карбуратор от Ауди 80 1.8 b3 Keihen Carburator ама немога да намеря такъв с колектори от 1.8. И тука един комшия имаше BMW E20 Shark и му сложи на времето от Москвич и така колата е кара докато нЕ Е БЛЪСНА И отиде на вторични.
Колега значи: -Колектори 30 лв -Карборатор 100 лв -И Жило за смукача(ако нямаш такова) трябвати нова кутия за въздушният филтър при мен стана от стария и съм с него Още не съм сложил нештата защото замразявам проекта до другият месец поради финансова гледна точка Но днеска ходих при моят майтор който ще ми настрои карборатора и погледна всичко и каза само да ги поставя и да ходя при него И така Успех