Въпрос относно малки тасове за джанти?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Въпрос относно малки тасове за джанти?

Мнениеот DAXC » Чет 17 авг 2006 19:01

Здравейте. Купих си комплект гривни + малките тасчета за голф3/венто. Гривните пасват идялно но тасчетата не могат да се задържат. Аз съм с оригиналните джанти, но за болтовете не знам. От къде идва според Вас проблема-от болтовете или липсват щипки? Погледнати отзад си стоят металните щипки.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Чет 17 авг 2006 19:21

Ами дай някоя снимка да видим за какво става въпрос че така........Иначе варианта да ги хванеш с така наречените "миши опашки" не те ли устроива :wink:

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Чет 17 авг 2006 19:38

Как да ги приловя със свински упашки? Става на въпрос за малките тасчета/ капачките на болтовете /. Там няма от къде да се бръкне.

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Чет 17 авг 2006 20:16

При мен малките тазчета с голям надпис VW :D на тях се закрепват чрез металните щипки на гърба им за болтовете и то доста яко.
Докато ги уеднаквя и четирите съм ползвал различни комбинации-с малък надпис VW,с голям,без надпис и т.н. като всичките са се крепяли много стабилно за болтовете от тук си правя извода, че при теб проблема е в тях(в болтовете) .
П.П.Дали няма да се намери още един комплект(4бр.) рингове(пръстени) за оригиналните фолксвагенови четиринайски от там откъдето си взел твоите :lol: ...че търся за баща ми?

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Чет 17 авг 2006 20:28

FELIPE написа:При мен малките тазчета с голям надпис VW :D на тях се закрепват чрез металните щипки на гърба им за болтовете и то доста яко.
Докато ги уеднаквя и четирите съм ползвал различни комбинации-с малък надпис VW,с голям,без надпис и т.н. като всичките са се крепяли много стабилно за болтовете от тук си правя извода, че при теб проблема е в тях .

Като гледам снимките на колата ти, мойте тасове са същите като твойте. Джантите и те. Какъви са ти болтовете?

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Чет 17 авг 2006 20:37

Ами де да знам :screwy болт като болт,ако са оригинални(а дали може да не са?) просто няма начин да не се закрепят здраво.
Моите без инструмент почти не могат да се свалят, а и в комплекта отзад при крика си има една спецална джаджа(със свое спецално направено място на пластмасата!) чрез която се свалят без да им се наранят ръбчетата им.

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Чет 17 авг 2006 20:40

И аз имам тея скоби за махане на капчките, но...
Ще пусна утре снимки, възможно е да липсва нещо.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”