Въпрос относно малки тасове за джанти?
Въпрос относно малки тасове за джанти?
Здравейте. Купих си комплект гривни + малките тасчета за голф3/венто. Гривните пасват идялно но тасчетата не могат да се задържат. Аз съм с оригиналните джанти, но за болтовете не знам. От къде идва според Вас проблема-от болтовете или липсват щипки? Погледнати отзад си стоят металните щипки.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
При мен малките тазчета с голям надпис VW
на тях се закрепват чрез металните щипки на гърба им за болтовете и то доста яко.
Докато ги уеднаквя и четирите съм ползвал различни комбинации-с малък надпис VW,с голям,без надпис и т.н. като всичките са се крепяли много стабилно за болтовете от тук си правя извода, че при теб проблема е в тях(в болтовете) .
П.П.Дали няма да се намери още един комплект(4бр.) рингове(пръстени) за оригиналните фолксвагенови четиринайски от там откъдето си взел твоите
...че търся за баща ми?

Докато ги уеднаквя и четирите съм ползвал различни комбинации-с малък надпис VW,с голям,без надпис и т.н. като всичките са се крепяли много стабилно за болтовете от тук си правя извода, че при теб проблема е в тях(в болтовете) .
П.П.Дали няма да се намери още един комплект(4бр.) рингове(пръстени) за оригиналните фолксвагенови четиринайски от там откъдето си взел твоите

FELIPE написа:При мен малките тазчета с голям надпис VWна тях се закрепват чрез металните щипки на гърба им за болтовете и то доста яко.
Докато ги уеднаквя и четирите съм ползвал различни комбинации-с малък надпис VW,с голям,без надпис и т.н. като всичките са се крепяли много стабилно за болтовете от тук си правя извода, че при теб проблема е в тях .
Като гледам снимките на колата ти, мойте тасове са същите като твойте. Джантите и те. Какъви са ти болтовете?
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Ами де да знам
болт като болт,ако са оригинални(а дали може да не са?) просто няма начин да не се закрепят здраво.
Моите без инструмент почти не могат да се свалят, а и в комплекта отзад при крика си има една спецална джаджа(със свое спецално направено място на пластмасата!) чрез която се свалят без да им се наранят ръбчетата им.

Моите без инструмент почти не могат да се свалят, а и в комплекта отзад при крика си има една спецална джаджа(със свое спецално направено място на пластмасата!) чрез която се свалят без да им се наранят ръбчетата им.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”