Проблем или е нормално-Шибидах ГОЛФ 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем или е нормално-Шибидах ГОЛФ 3
Здравейте колеги имам едно питане относно шибидаха на моя голф 3 работи си нищо му няма уплатнението ми е нещо като велурено та като вали дъжд като вляза вътре и дръпна декоративния люк ли нз как се казва точно този който закрива стъклото на шибидаха да не ти пече слънце та като го дръпна докрая виждам как се стичат капки от велуреното уплатнение и водата се стича по улиите и си отива в отводнителните канали та ходих при един познат майстор той вика ами нормално си е нали затова са си тези отводнители и канали като погледна отвън има някаква фугичка между уплътнението и ламарината на колата.Не бях се заглеждал преди майстора ми каза карай спокойно та според вас нормално ли е ?
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем или е нормално-Шибидах ГОЛФ 3
Провери дали са отпушени каналите за оттичане.Тия уплътнения се сменят на 5год,обаче цената е доста солена.Пробвай да слагаш препинателни знаци 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Явно не съм обяснил както трябва уплътнението ми е здраво отводнителите ми са добре колата не се пълни с вода просто забелязах ,че от вътрешната страна на уплътнението което е като велур пуска вода и тази вода си отива по отводнителните канали.Въпроса ми е следния нормално ли е това пускане на вода от това велурено уплътнение или трябва да не пропуска
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
KRASEN_SPARCO написа: нормално е това пускане на вода от това велурено уплътнение, трябва да пропуска
отговора

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”