Прегледах много неща с търсачката, но не открих отговора на въпроса си, понеже 70% са свързани с поставянето на диоди, но аз предпочитам да си е крушка както е оригинално.
Та значи: изгоря ми едната от двете горни крушки /над оборотомера/ на таблото и ме интересува какъв вид са те, за да мога като го разглобя направо да я сменя, защото съм много ангажиран човек, колата се ползва ежедневно и нямам време да разглобявам да видя какво е и тогава да ходя да търся такава част, в случая крушка. Ако някой може да даде линк на снимка на самата крушка или някоя тема, която ми е обегнала ще бъда много благодарен.
Таблото го свалях веднъж да видя нещо и забелязах, че там където са крушките има едни зеленикави /поне при мен/ пластмасови гнезда, предполагам че в тях се поставя крушката, но идея си нямам как е в действителност.
Благодаря Ви предварително.
като гледам на снимката май е като крушката на врътките на парното, при първа възможност отивам да си взема няколко крушки /да има резервни
/ и го почвам, поне таблото бързо се разглобява и сглобява, надявам се само да не са се поопекли пластмасовите гнезда на крушките, че ако се счупят леле, трябва да питам дали се продават по магазините преди да съм почнал