Как мога да си боядисам лайсната над номера ?
- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
Как мога да си боядисам лайсната над номера ?
Здравеите колеги ,интересува ме с какво трябва да я третирам за да я боядисам и боята да не пада ,аз мисля да си купя пластификатор от Бриколаж под формата на спреи които служил за основа да я пръсна с него ,и след това със боята ,интерисува ме трябва ли да шкуря пластмасата преди да я пръскам с платификатора,яко някои колега го е правил или знае как нека да сподели ,или ако някои има да продава такава която е оригинално боядисана да каже мога да купя нея защото ще ми е по лесно да е боядисам защото има основа за боя.нека някои да сподели
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как мога да си боядисам лайсната над номера ?
Ако ще я боядисваш в цвета на колата трябва да използваш пластификатор . Ако ще я боядисваш със спрей ( черен мат ) можеш и без него ( пластофикатора )
- Трябва да тръкнеш това което искаш да бъде боядисано !
Успех
- Трябва да тръкнеш това което искаш да бъде боядисано !
Успех

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не държиш сам да си я боядисаш, свали я от багажника на колата, вземи си боя и лак и я закараи на някои познат бояджия срещу 10 лева или 1 кило ракия ще ти я пръсне!
Но ако държиш сам да си я боядисаш трябва да я шкурниш със водна шкурка после основа боя и лак! Но си има тънкост при нанасянето на боята, да не я направиш много дебел пласт че ще падне
Но ако държиш сам да си я боядисаш трябва да я шкурниш със водна шкурка после основа боя и лак! Но си има тънкост при нанасянето на боята, да не я направиш много дебел пласт че ще падне

- MapTo``
- Автомобил:
- Двигател:
искам да я боядисам с цвета на колата ,преди да пръсна платификатора ,трябва ли да я мина с водна ,тоест процедурите ,шкурене с водна,пръскане с платификатор,и пръскане със спреи
това ли е ,а и още един въпрос колкво време се чака за боядисване след нанасянето на пластификатора 
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Без шкурене няма да минеш. Най-малкото пластмасата е релефна и директно боядисана не изглежда добре. Ще трябва да загладиш релефа с по-едра шкурка, после с по-ситна(водна) докато я докараш гладка. Хубаво измиване, обезмасляване, пластификатор, боя, лак.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”