пак аз, имам счупено стъкло на преден ляв фар, ще ходя до застрахователите, прегледах архива и оставам с впечатление като да ми изпишат нов фар /стъклото не се сменя, така ли?/
моя е с моторче за реглаж, като купувам нов трябва ли да търся такъв или това моторче може да се премести?
Фаровете от 4-ка стават ли на 3-ка /говоря за оригинални, а не gof 4 look/

фарове г3
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: фарове г3
VWGT написа:...
Фаровете от 4-ка стават ли на 3-ка /говоря за оригинални, а не gof 4 look/
Не пасват.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWGT написа:DZI е застрахователя и мерси за отговорите.
само и това за моторчето дали се мести ако някой може да каже
може бе може...погледни мойта тема дето пусках "как се сменя фар..." и там ваското1 е обяснил

ПС. Аз сега чакам моя фар до 1-2 дни и почвам операцията......ще документирам и ако не не омажа нещо ще пусна снимките както ме беше помолил.
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
1. Ще ти платят май само стъклото!
...преди около два месеца ходих за същото нещо, но имаше и други дребни работи и честно да ти кажа не съм сигурна кое как са написали...
Ако ти беше счупен целия фар, щяха да ти го вземат, най- вероятно..
2. За ел. фарове, предполагам става дума и съответната машинка за регулиране...? Тя не се сменя, а и ти смени само стъклото, защо целия фар?!
3. Фаровете от Г4 не пасват
...
така съм чувала поне

...преди около два месеца ходих за същото нещо, но имаше и други дребни работи и честно да ти кажа не съм сигурна кое как са написали...

2. За ел. фарове, предполагам става дума и съответната машинка за регулиране...? Тя не се сменя, а и ти смени само стъклото, защо целия фар?!
3. Фаровете от Г4 не пасват

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”