Въпросителни около бъдещ Mk4 GTi 1.8Turbo

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
TheCook
Автомобил:
Двигател:

Въпросителни около бъдещ Mk4 GTi 1.8Turbo

Мнениеот TheCook » Чет 03 мар 2011 23:04

От дълго време просто си чета из форума. Отговори на всичките си въпроси съм намерил. Карам Golf Mk3 няколко годинки и съм сравнително доволен, да не говорим, че не съм имал около 90% от проблемите на колегите от форума, а съм навъртял 300000 км. И все пак е дизел, скучен дизел. Нещо ми стана като се качих на една поддържана MK4 GTi 1.8 турбо с чипче. Седнах и четох цял ден из форума. Има много теми, изчетох ги всичките май и все пак ми останаха малко въпросителни. Идеята е че колата няма да е сток след покупката, а за нея ще се ходи лично, тъй като евтините бройки по къщите са издухани и това е масовата гледка. Интересно ми е брезела само определен софт ли има или може и да попромени нещо. Колата ще е с турбина 03-ка, но ще се търси 03sport или S3кова. Какво следва от замяната й по карантията на мотора, като изключим усилен blow-off клапан и стабилен съединител, тъй като нейния ще духне за месец-два ? Имам човек, който може да направи нова изходна генерация, приличен филтър на входа, а след това ? Фабричната карантия до каква мощност издържа и кое точно от нея ? Няма да задавам тривиални въпроси за покупката, те са ми изяснени от писаното тук :beer

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: Въпросителни около бъдещ Mk4 GTi 1.8Turbo

Мнениеот Vidol Nikolov » Пет 04 мар 2011 0:24

До 300 коня стоковите карантий деянат по-това което сьм чел!

Потребителски аватар
TheCook
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпросителни около бъдещ Mk4 GTi 1.8Turbo

Мнениеот TheCook » Пет 04 мар 2011 12:43

И това значи че ще имам :
-нов интеркулер
-нова турбина
-нова изходна генерация
-чип с custom софт
-нов blow-off
-нови турбо пътища
-нов спортен филтър
-нов съединител
Въпросът е бреzela прави ли къстъм софтове или разполага само с определен такъв, който набива на всички колеги. За колата ще се ходи с човек, който кара автовоз, на екскурзийка за да се подбере нещо не толкова свършило.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”