Здравейте на всички!
Попаднах на тази обява в немското мобиле, която много ме учуди, като се има напредвид характеристиките на колата: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
За толкова малко пари възможно ли е да се продава този тип ?

Golf 4 - реален ?
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Golf 4 - реален ?
На 140 000 км едва ли, ако е на толкова трябва да е като нова. Цената е добра, остава и състоянието да е добро. Трябва да се види. На мен ми е съмнително, италианския продавач може да е някой Махмут.
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата се води на епизоди на мания, най-меко казано, като нови (можете да видите от снимките) се използват само в почивните дни, винаги гараж, единственият, който автоматично / последователно и оригиналната навигация VW система. Да не се пуши история и купони VW.
Това е директният превод на гугъл отностно коментара. Горе долу се разбира какво иска да каже продавача. Всеки може да си прави изводите

- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да, всички ги карат жени и старици веднъж седмично.
Като гледам колата е в Италия и няма телефон за връзка, доста съмнителна работа 

- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Ами.... добре долшъл най-напред 
Ми обади се на човека - няма телефон, няма адрес...
Ако за пръв път гледаш сериозно в немското мобиле, ще забележиш в последствие, че известна част от обявите са фалшиви. Кой ги пуска и с каква цел нямам идея, но не е добра идея да се занимаваш с тях.

Ми обади се на човека - няма телефон, няма адрес...
Ако за пръв път гледаш сериозно в немското мобиле, ще забележиш в последствие, че известна част от обявите са фалшиви. Кой ги пуска и с каква цел нямам идея, но не е добра идея да се занимаваш с тях.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
icefire написа:Ми обади се на човека - няма телефон, няма адрес...
Съвсем наскоро имаше обширна тема относно привлекателни измамни обяви, както и препратка към немски сайт, където беше обяснен подробно механизмът на измамата.

Ljubon написа:icefire написа:Ми обади се на човека - няма телефон, няма адрес...
Съвсем наскоро имаше обширна тема относно привлекателни измамни обяви, както и препратка към немски сайт, където беше обяснен подробно механизмът на измамата.
ето тук има статия за измамите
http://ww2.autoscout24.bg/service/fraud
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Оценката според шваке за такава кола няма нищо общо с 3000 евра, такаче... 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”