Мнение за съединител mayle на golf 3 abf???
- if4oo
- Автомобил: GOLF 4 VR6T
- Двигател: AUE
Мнение за съединител mayle на golf 3 abf???
Здравейте колеги?Някой има ли наблюдения върху марката MAYLE,и най-вече за съединителите.Поръчах феродов диск за абф-а и чак като го капарирах,видях че става въпрос за mayle а не за mahle.диска е немски(поне така пише на него).цената му е 80лв.ако има колеги с такъв нека споделят струва ли си или да отменям поръчката.на голфа ще слагам 9а кутия и ме е страх да не го изкарам на конци.ПОЗДРАВИ
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Re: Мнение за съединител mayle na golf 3 abf???
Аз съм с такъв вече 25 000(автоматичното ми жилое от същата марка) и засега без проблем...а "оригиналният" ми "Люк" замина за 40 000 ...сам си прави изводите...мисля,че не си сгрешил!
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Олееее недей Mейле и точно съединител.Вече на две коли(различни) превърта главинката с шлиците .Там дето е заварката.Има неща на Мейле дето стават,ама някои са гола-вода.Ако може го върни.
- if4oo
vasko__2 написа:Олееее недей Mейле и точно съединител.Вече на две коли(различни) превърта главинката с шлиците .Там дето е заварката.Има неща на Мейле дето стават,ама някои са гола-вода.Ако може го върни.
колега доста ме разколеба

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
if4oo написа:vasko__2 написа:Олееее недей Mейле и точно съединител.Вече на две коли(различни) превърта главинката с шлиците .Там дето е заварката.Има неща на Мейле дето стават,ама някои са гола-вода.Ако може го върни.
колега доста ме разколеба.в нета не намирам нищо за съединители от марката а само за окачвания....пък и при мен ще трябва да държи на повече "тормоз",така че май ще го откажа и ще инвестирам в нещо по-изпитано
Първо не каза,че ще си правиш пистов автомобил.Второ на тормоз всеки съединител ще ти изпищи по-рано....аз карам нормално и с опита си на 31 години шофьорски стаж....и не намирам поне засега нищо нередно в Майле,който като цена е на половината на "псевдо"Люк....Ако си сигурен,че ще попаднеш на оригинален Люк или Закс....да!!!Не си пести парите...но ако не си-какъв е смисълът от скъпи ментета...????
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за съединител mayle на golf 3 abf???
Аз казвам от опит, сменил съм много части с такива на Мейле .Магазина е точно до мен и имам добри отстъпки.Та имам впредвид ,че имам пряко наблюдение точно над тази марка.Специално за съединител не купувай.Трябва да се подбира,горе-долу вече научих какво имат добро и може да се монтира спокойно.Съединителя не е от тях.
-
- Автомобил:
- Двигател:
MEYLE?До сега съм ползвал обтяжна ролка за ангр.ремък..изхвърлих я със замах на 2-рата минута!Някакви коркови гарнитури за капак -клапани ми се мотаят,чудя се защо са 3бр.,явно и те ще последват ролката,ама ще ги пробам(паре съм давал..).Нещо не ми пасва като качество,но цените ги бива.Ролката я разглобих преди изхвърлянето-лагера беше noname,лоша центровка-бие като точилото на магарешка каручка.Пише-Germany,ма коя Germany?Шир-потреба.
- if4oo
ами отказах се и отмених поръчката.намерих добра оферта за комлект на LUK.само да се надяваме да не случа на менте 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”