Цена на горивен филтър Г4
-
- Автомобил:
- Двигател:
Цена на горивен филтър Г4
Днес смених маслото на голфо и реших да смениме и горивния филтър.Майстора донесе 1 ама нещо не стана на щипката и отиде да турси друг.Върна се след 1-2 часа и каза "слагаме стария-тоя го нема никъде".Пора4ах си го от Италия и сега чакам.Та от женско любопитство-може ли да струва 50 лв?Двигателя е 1.9 ТDI 116 к.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
В http://www.kanex.bg/ го дават 73 лева.. не знам за колко ще ти го намери сегашния майстор..
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
много е важно филтърчето аз карам с на МАЛЕ много съм доволен вече 2 съм сменил на по 20/.000 км го сменяма карам го с нафта от на тънкана не е от бензиностанцсиа с тиа италянските не се занимавай - чао
- protoberans
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
beljata написа:Нема никакво подгряване.А го порачах от Италия защото сегашния е италиански-некакав Tecnocar (RN 59 B).Като се разтарсих се оказа ,че е не за голф ,а за ауди А3-незнам.А иначе другите филтри са ми Hengst
този филтър струва 25 лева filtron 9313114, 8326135.
не че не е за голф 4, той е за А3 1.9 ТДИ след 96 и за голф 4 1.9 ТДИ
-
- Автомобил:
- Двигател:
ОК ,мерси.Само да ви кажа-вчера ходих в Юни-оригинален филтър струваше 64 лв.Оказа се ,че е сменян клапана на мойта и затова не става.Филтъра за тоя клапан беше 30(!)лв.Нямам време да се мърляма с нафта сега да го сваля да погледна.А за смяна на клапана ми искахо още 60 лв.-струва ли си?Според мен НЕ. A кажи сега това телефони ли са и откаде мога да си го купа тоя филтър?protoberans написа:
този филтър струва 25 лева filtron 9313114, 8326135.
не че не е за голф 4, той е за А3 1.9 ТДИ след 96 и за голф 4 1.9 ТДИ
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Значи филтри за този клапан/а това е оригинала/
се намират под път и над път цените започват от 20 лв.
И при мен е сменян клапана с един бял с по дебели стени около штуцерите и филтъра текно RN 59 B като твоя.
Предпочетох да се върна към заводския вариант.
Тук никъде не се намери филтър за моя клапан, все едно описваш моето положение 1 към 1 . Явно е модерно да се сменят тези клапани за да се използват по разпростарнени/ефтини на запад филтри.
Тия tecnocar като разпитах били от най-ефтините
се намират под път и над път цените започват от 20 лв.
И при мен е сменян клапана с един бял с по дебели стени около штуцерите и филтъра текно RN 59 B като твоя.
Предпочетох да се върна към заводския вариант.
Тук никъде не се намери филтър за моя клапан, все едно описваш моето положение 1 към 1 . Явно е модерно да се сменят тези клапани за да се използват по разпростарнени/ефтини на запад филтри.
Тия tecnocar като разпитах били от най-ефтините

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”