Преди месец колата ми изгасна както си вървях на скорост.След това неиска да запали изобщо.След около 4-5 часа запали и тръгна. От тогава смених: Кабели, делко, капачка, палец, Главния чип на Компютъра, на диагностиката показва(при работешта кола) че компютъра неполучава никакви данни за работата на колата и така е вече месец и незнам кво му е и до Порше го водих и нищо???
Приемат се всякакви идей. / Г3 1.6 АБУ94г /
Така Компа не ми реботи или Шо е?
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Така Компа не ми реботи или Шо е?
CCCP_FAN написа:Преди месец колата ми изгасна както си вървях на скорост.След това неиска да запали изобщо.След около 4-5 часа запали и тръгна. От тогава смених: Кабели, делко, капачка, палец, Главния чип на Компютъра, на диагностиката показва(при работешта кола) че компютъра неполучава никакви данни за работата на колата и така е вече месец и незнам кво му е и до Порше го водих и нищо???
Приемат се всякакви идей. / Г3 1.6 АБУ94г /
са недей да се смееш, ама я погледни да не ти е обърнато делкото както беше при мене....и гаснеше на скорост и после неще да запали, трябва да я чакам и прочие. защо обаче на диагностиката така дава - немам грам идея, аз не разбирам, но знам че откакто делкото ми е правилно сложено не гасне.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”