Така Компа не ми реботи или Шо е?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
CCCP_FAN
Автомобил:
Двигател:

Така Компа не ми реботи или Шо е?

Мнениеот CCCP_FAN » Нед 27 авг 2006 18:23

Преди месец колата ми изгасна както си вървях на скорост.След това неиска да запали изобщо.След около 4-5 часа запали и тръгна. От тогава смених: Кабели, делко, капачка, палец, Главния чип на Компютъра, на диагностиката показва(при работешта кола) че компютъра неполучава никакви данни за работата на колата и така е вече месец и незнам кво му е и до Порше го водих и нищо???

Приемат се всякакви идей. / Г3 1.6 АБУ94г /

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 27 авг 2006 18:35

проверили комутатора и датчика на хол?

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Така Компа не ми реботи или Шо е?

Мнениеот buFka » Нед 27 авг 2006 19:10

CCCP_FAN написа:Преди месец колата ми изгасна както си вървях на скорост.След това неиска да запали изобщо.След около 4-5 часа запали и тръгна. От тогава смених: Кабели, делко, капачка, палец, Главния чип на Компютъра, на диагностиката показва(при работешта кола) че компютъра неполучава никакви данни за работата на колата и така е вече месец и незнам кво му е и до Порше го водих и нищо???

Приемат се всякакви идей. / Г3 1.6 АБУ94г /

са недей да се смееш, ама я погледни да не ти е обърнато делкото както беше при мене....и гаснеше на скорост и после неще да запали, трябва да я чакам и прочие. защо обаче на диагностиката така дава - немам грам идея, аз не разбирам, но знам че откакто делкото ми е правилно сложено не гасне.

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Нед 27 авг 2006 19:19

Може и бобината ти нещто да се е прецакала,на един колега от работа така му правеше въртел,сменихме я и се оправиха нещата.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”