Газ за голф 2 1.6 72 коня

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
faso
Автомобил:
Двигател:

Газ за голф 2 1.6 72 коня

Мнениеот faso » Чет 17 мар 2011 11:15

здравейте колеги !! начи искам да си сложа газова уредба в Голф 2 1.6 72 коня - някой знае ли горе доло колко пари ще ми излене ? коя марка е най добра за голфчето ? и каде в пловдив най добре монтират ?

Потребителски аватар
speed_kmg
Автомобил:
Двигател:

Re: Газ за голф 2 1.6 72 коня

Мнениеот speed_kmg » Чет 17 мар 2011 12:11

Турските газови уредби са по 250 лв с монтажа а Ловато са по 450 - ти сам си реши коя ти е по-добра за тебе и 2-те имат по 2 години гаранция :)
Аз карам Голф 3 1.4 с турка уредба сложих я преди около година и досега съм нямал никакви проблеми а вече съм на около 12000 км след слагането :)

пс: Разликата между ТУРСКИТЕ И ЛОВАТО е само в изпарителите - можеш да си сложиш турска като за начало пък после да си вземеш Ловато изпарител втора ръка от форума за около 20 до 40лв (след смяна на мембрани за около 15 лв става практически нов)

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Чет 17 мар 2011 15:35

Аз преди време си мислех за "газове" , ама после се отказах, че моята котара гори символични количества бензин и без т'ва...На излизане от Пловдив по посока Марково, откъм Кючука, покрай Екото като минеш вече бившия прелез има неква закусвалня или нещо подобно от дясната страна на пътя.Там до закусвалнята слагат"газове".Точно до Гара Тракия се намира офисът и сервизът на BRC имат даже и предложения за лизинг. Другото място за което се сещам е на Рогошко, съвсем в началото, някой от първите номера. Там също имаше лизингови условия...
Ама с една дума чичко Гугъл ти е най-добрият приятел в тази ситуация....търсиш, звънкаш, питаш...
успех :да:

Потребителски аватар
faso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faso » Чет 17 мар 2011 17:38

мерси колеги :) бяхте ми доста полезни

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”