от бензин на дизел
от бензин на дизел
здрашеите колеги имам следното питане. колко ли 6те ми струва и дали е вазмойно да сложа на мойто голф 3 ГТИ 2е мотор един мотор афн или 1з дизел със инсталацич сус вси4ко и дали някои има нчкаква представа заслуйава ли си и за какви пари да се мудря
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: от бензин на дизел
elnineo написа:здрашеите колеги имам следното питане. колко ли 6те ми струва и дали е вазмойно да сложа на мойто голф 3 ГТИ 2е мотор един мотор афн или 1з дизел със инсталацич сус вси4ко и дали някои има нчкаква представа заслуйава ли си и за какви пари да се мудря
Аз те съветвам да изчакаш да паднат цените на горивата и тогава го мисли !!!
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Много по-евтино и с по-добър ефект ще е една газова да му сложиш.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Пълна глупост за мене. Просто го продай и си купи печка.
абе пе4ка ма с 4ип 90 коня ми седи в врата егати пе4ката има стра6ен ряз . аз пък умирам за ГТИ и неискам да си сменчм колата искам само да е направч по икономи4на и по вървяща и незнам какво да правя.
ГТД са с плиткото рекаро, веждите и окачване. Е не е като юбилейката, но мисля, че няма да има голяма разлика с оборудването на твоята. Всъщност, тя какво има, или по-скоро, ти какво разбираш под ГТИ пакет?
ми така си е докарах от Италия- кони амортесиори 4ервени пружини, дулбокото рекаро има разпунка и предните дискове и задните са ми двоино винтилирани. цалата ми генерецич не спорттна от катализатора назад. трабите са на фи-60. просто си мислч 4е другата кола ако ч зема нчма да има тия не6та
elnineo написа:ми така си е докарах от Италия- кони амортесиори 4ервени пружини, дулбокото рекаро има разпунка и предните дискове и задните са ми двоино винтилирани. цалата ми генерецич не спорттна от катализатора назад. трабите са на фи-60. просто си мислч 4е другата кола ако ч зема нчма да има тия не6та
Незнам осъзнаваш ли ,но това не е ГТИ изпълнение,а допълнително добавяни неща.Които винаги може да добавиш на всеки голф.
явно сте прави. наистина ако си взема друго голф4е и сменч вси4ко това то пак 6те е като моито голф4е
ahhi написа:elnineo написа:ми така си е докарах от Италия- кони амортесиори 4ервени пружини, дулбокото рекаро има разпунка и предните дискове и задните са ми двоино винтилирани. цалата ми генерецич не спорттна от катализатора назад. трабите са на фи-60. просто си мислч 4е другата кола ако ч зема нчма да има тия не6та
Незнам осъзнаваш ли ,но това не е ГТИ изпълнение,а допълнително добавяни неща.Които винаги може да добавиш на всеки голф.
Това щях да кажа. А може да си ги свалиш преди продажба и да си ги сложиш на другата кола, ако ти харесват наистина много.

Разгледай ГТД-та и виж какво имат, като оборудване и екстри, след това всичко зависи от теб

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Абе луд ли си ако си тие стегната колата закакво ще я даваш на някой да кара ,а ти ще взимаш други каруци да почваш да стягаш и къде е келепира?Да не си мислиш ,че като вземеш печка и ще ти гори 4 в града.....като ти идва скъп бензина слагай газ,ако искаш бегачка забравяш за икономия!Няма средно положение ! 

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
ГТД-тата имат един некадърен предкамерен мотор 75 коня дет не върви и гори като бензин.има ТДИ ГТ дето е сносно като пакет ама пак не е ГТИ и доста ще стане добавянето в парички щото освен разликата в цената ще ти трябва обслужване,прехвърляне........Иначе дали да си сложиш дизелов мотор зависи само от това на колко пари можеш го намери и за колко ще шътнеш твоя.Ако не една газчица и така.Ако те кефи кика на въртящия момент можеш да турбинираш твоя ,ама тогава си иска парици 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”