Един лек въпрос за борд компютър
Един лек въпрос за борд компютър
Извинявам се предварително че трвябваше да създам цяла тема за това но не намерих в търсачката.Въпросът ми е следния: Тай като аз не съм имал досега кола с борд комп и от зимата имам голф 4 но сега като напече малко слънцето и просто е невъзможно да видя какво пише на борд компа при всички ли е така и може ли нещо да се направи по въпроса мн е гадно как се издаржа така цяла лято 

- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Re: Един лек въпрос за борд компютър
така е колега и при мен! Единствено решение е смяна да дисплея имаме форумен майстор в Пловдив има и тема но, е скъпо !
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Всеки жичкаджия би трябвало да може да ти го смени. Иначе друг начин няма май.Това им е болката на 4-ките.
kn9453 написа:така е колега и при мен! Единствено решение е смяна да дисплея имаме форумен майстор в Пловдив има и тема но, е скъпо !
А другото е смяна на цялото табло с уредите.
това е лошо .. но при мен само на слънце е така иначе всичко е ок
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
sib3k написа:това е лошо .. но при мен само на слънце е така иначе всичко е ок
Има тема в продава!мисля че беше за такъв дисплей!Във всеки един ГСМ сервиз могат да ти го сложат след това!Цената му е около 70лв!А от обявата в "платени" му искат 300лв

viewtopic.php?f=45&t=255496
Те, на мен ми прилича да става. Друг е момента че колегата не оточнява с какво табло е.
Те, на мен ми прилича да става. Друг е момента че колегата не оточнява с какво табло е.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”