Искам да попитам, DUU може ли да се замени с новата СК, която е след 07.2001-ва и не се троши толкова? Далии може да се смени plug-and-play или няма такава опция?
bobi_diesel написа:За да си сигурен подменяш нитовете на дифа с усилени болтове и се застраховаш.Болтоветв са около 170-80 лв.Отделно гарнитури,семеринги,масла,труд.
icefire написа:Колеги, засега нямам проблеми с DUU-то, но, тъй като 95% от собствениците на такава СК са препатили, аз събирам инфо предварително![]()
Искам да попитам, DUU може ли да се замени с новата СК, която е след 07.2001-ва и не се троши толкова? Далии може да се смени plug-and-play или няма такава опция?
icefire написа:Не, разбира се, Ханс знае само да сменя цели компоненти без да мисли. Ханс не разглобява. Работи бавно и за труд взима на час. Но това е друга тема.
Каквито и ремонти да правя, ще се правят в България. Затова питам от рано...
PS. Горе-долу на колко км вече вероятността от късане на нитовете става голяма? Мойта вече стана на 200 000 реални км и аз някак си се подготвям психологически
icefire написа:Изчетох темата на колегата tonyM, добре че той е минал метър..
Ми тогава аз ще мисля по въпроса.. все пак.. щом се очаква беля чак на около 250 000 км, това малко отлага ремонта, пък и аз гледам да я карам внимателно. Но знае ли човек, много хора са си изпатили...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта