Имам проблем с изпарение на маслото.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Оги Пешев
Автомобил:
Двигател:

Имам проблем с изпарение на маслото.

Мнениеот Оги Пешев » Пет 18 мар 2011 17:02

Имам голф 3 от скоро и съм много назад с материала. Нямам упътване за експлоатация на колата и нищо не разбирам за поддръжката и. Надявам се на колегите като питам нещо , да ми отговарят компетентно. За това съм във форума. Въпросът ми е следния. Над капака на двигателя има тръбичка за изход на газове от мотолно маслоот която излиза масло и ми цапа двигателя.Предполагам , че трябва да се надене шлауха, но не знам другия и край къде да влезне или да остане отвора надолу под двигатела свободно отворен. Моля, този който знае - за отговор.Ама без да се бъзикате, за това , че не знам.

Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Re: Имам проблем с изпарение на маслото.

Мнениеот turrisi » Пет 18 мар 2011 19:26

Колега ...ако не ти харчи масалце ги изкараи като на Газка-та...пусни един маркуч надоло а на филтъра трябва да имаш тогава свободна дупка....затапваш с коркова тапа(но плътно да влезе)!...аз така сам го направил!!!...не ми цапа филтъра поне....но има гаранция по компетентни...чети ...успех!

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Имам проблем с изпарение на маслото.

Мнениеот emo-gar » Съб 19 мар 2011 17:44

Оги,намери някой със същия мотор и виж кое ..къде,не вярвам някой да ти откаже тая "безценна" информация,една снимчица на твоя мотор също би помогнала за правилно съветване(те тука сме мноо' добри :lol: )

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”