Странен шум под капака на Голф 3?!
Странен шум под капака на Голф 3?!
колеги от снощи се появи много странен шум в голфчето ми,както си работи колата и се чува все едно ламарина се удри из коша,прави го от време на време и на скорост и на свободна и се чува доста силно,определено не е от двигателя.възможно ли е да е от динамото?днес в гаража на вдигнат капак я форсирах но не го направи,някой може ли да предположи какво е?колата е 93г.,1.4 моно инжекция
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Странен шум под капака на Голф 3?!
Сигурно е някой термо панел по генерацията....
Пс.Ако бях прочел само заглавието щях да напиша чисто и просто............ - Двигател?!

Пс.Ако бях прочел само заглавието щях да напиша чисто и просто............ - Двигател?!

- genuine lover
- Автомобил: VW Golf 4 V6
- Двигател: BDE 2002
Може и от скоростите да идва шума,ако се влияе от натискане на съединител,но там е повече като тракане.
-
rocky66
- Автомобил:
- Двигател:
Търси
Забравен инструмент, чарк ... отпрана ламарина. Определи по-точно мястото на звука. Ослушай се около: водна и хидравлична помпа, вентилатор, съединител, генерация ... ключалка на капака.tokaii написа: ламарина се удри из коша,прави го от време на време и на скорост и на свободна и се чува доста силно,определено не е от двигателя.
- 90hp power
- Автомобил:
- Двигател:
и аз го имам същият шум но при мен е само като е студена и после го няма - при мен е за смяна оптегача на пистоявият ремък. дали може да е от него.колата е г4 1.9 агр 1999г моля ако няокой е имал същият проблем да сподели. всичко е сменено от към консумативи. 10х предварително
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”